Válogatott: Fradi-játékossal tárgyalt Rossi a honosításról

A Ferencváros ukrán középpályása, Ihor Haratin egy interjúban elismerte, felmerült annak a lehetősége, hogy a jövőben a magyar válogatottban játszhatna.
Csakfoci Admin 2019. november 18., hétfő 18:00
A Ferencváros ukrán középpályása, Ihor Haratin egy interjúban elismerte, felmerült annak a lehetősége, hogy a jövőben a magyar válogatottban játszhatna.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. november 18., hétfő 18:00

Július végén a Felvidéken járt és a Gombaszögi Nyári Tábor vendége volt Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya. Az olasz szakember elmondta, egy olyan határon túli játékossal tárgyal, aki szóba jöhetne a nemzeti csapat számára. Akkor sem nevet, sem országot nem árult el az 55 éves szakvezető.

Mostanra feledésbe merült, hogy vajon kiről lehet szó, azonban a Ferencváros ukrán védekező középpályása, Ihor Haratin azonban megtörte a csendet, és hazája 2+2 nevű csatornájának nyilatkozott. A 24 éves játékos elismerte, valóban megkeresték a magyar válogatottól.

Munkácsról származom, magyar felmenőkkel rendelkezek.

Felvették velem a kapcsolatot, hogy játszanék-e a magyar válogatottban. De ez ügyben konkrét előrelépés nem történt.

Mindenekelőtt ez egy nagyon fontos kérdés, amit meg kell beszélnem a családommal, és átgondolom az előnyét és hátrányát. Szülőföldem Ukrajna. Szeretnék ebben a válogatottban játszani – mondta a zöld-fehérek futballistája.

A Ferencváros ukrán légiósa a szezonban összesen 21 tétmeccsen lépett pályára, egy gólt szerzett a bajnokságban, csapata 26 ponttal a második helyen áll a tabellán.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez Milos
Portugál lapértesülés szerint az Atlético Madrid és a Real Sociedad is bejelentkezett Kerkez Milosért, akiről a Benfica már régóta tárgyal.
ETO
Antonio Munoz
Úgy tudjuk, egyre kisebb az esély arra, hogy Antonio Munoz marad az ETO vezetőedzője.
Puskás Akadémia
Alexandru Baluta
A felcsútiak távozó román légiósa az egyik közösségi oldalon elbúcsúzott NB I-es csapatától.
Tovább az összes átigazoláshoz