Fotó: www.mlsz.hu

Válogatott: Eldőlt, hol rendezik a Bulgária elleni Eb-pótselejtezőt - közlemény

A Bolgár Labdarúgó Szövetség hivatalos oldalán jelezte, hogy minden feltétel adott a VAR-rendszer kiépítéséhez a szófiai stadionban.
Nyikes Zoltán 2019. december 18., szerda 11:04
Fotó: www.mlsz.hu
A Bolgár Labdarúgó Szövetség hivatalos oldalán jelezte, hogy minden feltétel adott a VAR-rendszer kiépítéséhez a szófiai stadionban.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. december 18., szerda 11:04

Honlapunk is beszámolt arról a múlt hét folyamán, hogy Kiril Domuschiev, a Ludogorec tulajdonosa részéről felvetődött, hogy az Európai Labdarúgó Szövetség elveheti a mérkőzés rendezési jogát Bulgáriától és Szófiától, miután az UEFA illetékesei aggódtak amiatt, hogy nem tudják megfelelően megvalósítani a VAR-rendszer alkalmazását, így Budapesten kerülhet sor a Bulgária-Magyarország Eb-pótselejtezőre.

Szerda délelőtt azonban fontos bejelentést tett az üggyel kapcsolatban a Bolgár Labdarúgó Szövetség, amely jelezte, hogy az UEFA VAR-koordinátora, Alessandro Arduino szerint a körülmények adva vannak a videóbírós rendszer telepítéséhez, ami  minden tekintetben az európai szövetség felelőssége - közölte az UEFA a bolgárokkal egy levélben.

A közleményben kiemelik, hogy Arduino cáfolta azokat a pletykákat, miszerint felcserélhetik a pályaválasztói jogot a rendkívül fontos playoff-elődöntőn.

Mint ismert, a magyar válogatott Bulgáriában kezd majd a Nemzetek Ligája-rájátszásban, ami egyben a 2020-as Európa-bajnokság pótselejtezője is. Amennyiben nyer Marco Rossi szövetségi kapitány csapata, úgy a Puskás Arénában harcolhatja ki az Eb-részvételt az izlandi vagy a román együttes ellen.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Nyíregyháza
Új érkező
Védekező középpályást igazolt a Nyíregyháza Spartacus. A Vasas-nevelés Kovács Milán az elmúlt három évben előbb Szegeden, majd Gyirmóton volt alapember. A 24 éves játékos 3 éves szerződést kötött.
Mezőkövesd
Új igazolás
A Mezőkövesd bejelentette a 27 éves Harsányi István szerződtetését. A támadó középpályás az elmúlt két évet Pécsen töltötte, az előző idényben nyolc góllal segítette az NB II-es kiesőt.
Tovább az összes átigazoláshoz