Válogatott: Döntöttek a szurkolók Rossi törökországi kezdőcsapatáról – van, akit kétszer is betennének

MIntegy 3 ezer szavazat alapján alakult ki a magyar válogatott "szurkolói kezdőcsapata" a ma esti, Törökország elleni Nemzetek Ligája-nyitány előtt. Lássuk, kiknek szavaztak bizalmat olvasóink!
Dudás Gábor 2020. szeptember 3., csütörtök 10:55
MIntegy 3 ezer szavazat alapján alakult ki a magyar válogatott "szurkolói kezdőcsapata" a ma esti, Törökország elleni Nemzetek Ligája-nyitány előtt. Lássuk, kiknek szavaztak bizalmat olvasóink!
Szerző: Dudás Gábor 2020. szeptember 3., csütörtök 10:55

A csakfoci.hu ezúttal is megszavaztatta olvasóit, hogy milyen kezdőcsapattal állítanák ki a magyar válogatottat az este 20:45-kor kezdődő, Törökország elleni Nemzetek Liga-csoportmérkőzésre.

A “SZURKOLÓI KEZDŐCSAPAT” KÖZEL 3000 VOKS ALAPJÁN KÉSZÜLT EL, SZŰK EGY NAP LEFORGÁSA ALATT ÉRKEZETT ENNYI SZAVAZAT.

A meglehetősen felforgatott és megtizedelt magyar válogatott csütörtökön több újoncot is bevethet majd, de a szurkolók szavazatai alapján az olvasók egyelőre inkább a már bizonyított játékosokban bíznak.


A kapusposzton ezúttal is meglehetősen egyértelmű volt a helyzet, Gulácsi Péter hatalmas fölénnyel, a voksok 89 százalékát bezsebelve végzett az élen, Dibusz Dénest (11%) megelőzve.

Az erősen megfogyatkozott hátsó alakzat jobb oldalán Fiola Attila (62%) végzett az élen. A védelem közepén a visszatérő Willi Orbánnak is komoly szavazóbázisa volt (88%), mellette a szurkolók a lehetséges választások közül Lang Ádámra (48%) tették le a voksukat . A balhátvéd-poszton a válogatott egyik majdnem újonca, az 1-szeres válogatott Szalai Attilát nagy csatában (42-35%), de megelőzte az inkább támadóként bevetésre váró Holender Filip.

A középpályán töretlen a bizalom Nagy Ádám iránt, Bristol City légiósa kapta a legtöbb voksot (65%), ezúttal is ő került be elsőként a szurkolói kezdőbe. Nagy “párja” a ferencvárosi Sigér Dávid (60%) lett.

Ami támadó középpályásokat illeti, Szoboszlai Dominik óriási fölénnyel került középre (73%), ugyanakkor a széleken elég érdekes lett a szavazás végeredménye. Az olvasók ugyanis mindkét oldalon Sallai Rolandra tették a legtöbb voksot, igaz, a Freiburg légiós inkább a jobb oldalon nyert nagyobb fölénnyel (45%), a bal szélen már meg tudta szorongatni (30-23%) a dunaszerdahelyi Kalmár Zsolt.

A középcsatár viszont olvasóink szerint továbbra sem lehet más, mint a csapatkapitány, Szalai Ádám (61%), igaz, a visszatérő fehérvári Nikolics Nemanja (26%) sem kapott kevés szavazatot.

A válogatott Törökország elleni kezdőcsapata a szurkolók szavazatai alapján (4-2-3-1):

Gulácsi – Fiola, Orbán, Lang, Holender – Nagy Á., Sigér – Sallai, Szoboszlai, Sallai (Kalmár) – Szalai

Neked ajánljuk
Átigazolások
Győr
Tímár Krisztián
Megerősítést nyert a csakfoci.hu információja: távozott az ETO FC Győr kispadjáról Tímár Krisztián. A pótlás házon belülről érkezett Antonio Munoz személyében.
Vasas
Kondás Elemér
Eldőlt, hogy az angyalföldi kispadon nem lesz váltás a válogatott szünet alatt, így továbbra is Kondás Elemér irányítja a Vasast.
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz