Válogatott: Dibusz a kapuban, Könyves a támadósorban – itt a szurkolók kezdőcsapata

Kialakult a magyar válogatott "szurkolói kezdőcsapata" a ma esti, Szerbia elleni Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt. Lássuk, kiknek szavaztak bizalmat olvasóink!
Privacsek András 2020. november 15., vasárnap 9:38
Kialakult a magyar válogatott "szurkolói kezdőcsapata" a ma esti, Szerbia elleni Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt. Lássuk, kiknek szavaztak bizalmat olvasóink!
Szerző: Privacsek András 2020. november 15., vasárnap 9:38

A csakfoci.hu ezúttal is megszavaztatta olvasóit, hogy milyen kezdőcsapattal állítanák ki a magyar válogatottat az este 20:45-kor kezdődő, Szerbia elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre. A szurkolók egy 3-5-2-es felállást követve szavazhattak.

Mint ismert Gulácsi Péter és Willi Orbán kisebb sérülés miatt nem léphet pályára, Sallai Rolandnak a karanténszabályok miatt vissza kellett utazni a Freiburghoz, míg Szalai Attila és Fiola Attila eltiltását tölti.

Gulácsi távollétében Dibusz Dénes tarolt, a szavazatok 94%-t begyűjtve. Mivel a védelemből Orbán, Fiola és Szalai is hiányzik, így a szurkolók a Botka Endre (52%), Lang Ádám (45%), Kecskés Ákos (51%) triónak szavaztak bizalmat.

A középpályán nincs meglepetés, az olvasók ugyanazt az ötöst állítanák ki, amely Izland ellen sikerrel vette fel a harcot, vagyis Loic Nego (55%), Nagy Ádám (82%), Szoboszlai Dominik (84%), Kalmár Zsolt (42%), Holender Filip (45%) került a csapatba.

A támadósorba Nikolics Nemanja (56%), valamint Könyves Norbert (38%) került.

Íme, a mieink kezdőcsapata a szurkolói szavazatok alapján:

Dibusz – Botka, Lang, Kecskés – Nego, Nagy Á., Szoboszlai, Kalmár, Holender – Nikolics, Könyves

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz