A válogatott csatára Leekensről: Jól döntött az MLSZ - kapuslegendának bizonyítana

Az MLS-ben szereplő New England Revolution támadója gólokat vár magától az új szezonban. Németh Krisztián bizonyítana a klubcsapatában és a válogatottban is, amely szerinte újra sikeres lehet az új szövetségi kapitánnyal.
Csakfoci Admin 2018. január 16., kedd 11:19
Az MLS-ben szereplő New England Revolution támadója gólokat vár magától az új szezonban. Németh Krisztián bizonyítana a klubcsapatában és a válogatottban is, amely szerinte újra sikeres lehet az új szövetségi kapitánnyal.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. január 16., kedd 11:19

Volt négy-öt csapat a kalapban, szinte mindegyiknek az edzőjével beszéltem előtte, és a végén derült ki számomra, hogy Bostonba igazolok, a New Englandhez. A csapattársakat ismertem, és jó döntés született a végén – kezdte Németh Krisztián a Digi Sport Reggeli Start műsorában, aki csapatával 7. lett az MLS keleti konferenciájában, és lemaradt a rájátszásról.

Csalódásként éltem meg, mert a keret alkalmas volt arra, hogy bejussunk a rájátszásba. Nem is értettem, hogy sikerült lemaradni. Az év második felében csatlakoztam, és akkor láttam a játékosokon, hogy komoly szintet hoztak, az edzőcsere is megtörtént, de ezért sem sikerült. Remélem, hogy idén olyan keretet sikerül összehozni, ami a rájátszásba tud jutni – árulta el a 32-szeres magyar válogatott labdarúgó.

Krisztiánt két és féléves szerződés köti a New England Revolutionhoz, ahol az elkövetkezendő időszakban gólokkal szeretne bizonyítani a vezetőedzőnek, a korábbi kapus legendának, Brad Friedelnek.

Voltak olyan dolgok, amiért pár hónapot ki kellett hagynom, és ezért döcögött a tavalyi évem. Az ideire úgy megyek neki, hogy jól sikerüljön, és a két évvel ezelőttihez hasonlóan szeretnék gólokat rúgni, gólpasszokat adni. Mindenképpen tíz gól felett szeretnék rúgni.

Németh a magyar válogatottban Bernd Storck irányítása alatt csak kiegészítő embernek számított. A támadó szerint jó döntés volt Georges Leekens kinevezése.

Az utolsó két felkészülési mérkőzésünkkor velünk volt, pár szót váltottunk egymással. Jó döntést hozott az MLSZ vele kapcsolatban, össze fog illeni ő és a csapat, jó eredményeket fogunk elérni.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz