Válogatott: Állítsd össze Rossi Oroszország elleni kezdőcsapatát!

Lépj öt percre Marco Rossi szövetségi kapitány helyébe és szavazd meg az oroszok elleni kezdőcsapatot!
Csakfoci Admin 2020. szeptember 5., szombat 12:28
Lépj öt percre Marco Rossi szövetségi kapitány helyébe és szavazd meg az oroszok elleni kezdőcsapatot!
Szerző: Csakfoci Admin 2020. szeptember 5., szombat 12:28

A törökök ellen elért bravúros 1-0-s győzelem után a magyar válogatott vasárnap kora este folytatja szereplését a Nemzetek Ligájában, akkor Oroszországot fogadja a Puskás Arénában.

Akárcsak a korábbi kapitányok és sorozatok idején, illetve a válogatott összecsapások előtt, ezúttal is arra kérjük olvasóinkat, állítsák össze a mieink kezdőcsapatát. Ki legyen a kezdőkapus, hogyan álljon fel a védelem, a középpálya és a támadósor az Oroszország elleni NL-mérkőzésen? Szavazd meg alább!

A lehetőségek felsorolásakor volt olyan játékos, akit több poszton is variációként adtunk meg, az alapfelállást pedig - a törökök elleni siker során is alkalmazott rendszernek megfelelően - 4-2-3-1-ben adtuk meg. A legutóbbi mérkőzésen Rossi a Gulácsi - Fiola, Lang, Orbán, Szalai A. - Sigér, Nagy - Sallai, Szoboszlai, Holender - Szalai kezdőcsapatot küldte pályára. A lehetséges játékosok között már ott van a betegségéből felépülő Bese Barnabás és Bolla Bendegúz is, valamint a pénteki edzést sérülés miatt kihagyó Fiola Attila is.

Olvastad már?
Magyar-orosz: Fertőtlenítik a Puskás Arénát - minden hír az NL-mérkőzésről itt!
A magyar válogatott szeptember 6-án, Oroszország ellen folytatja szereplését a Nemzetek Ligájában. A mérkőzésre történő hangolódásból a csakfoci.hu is igyekszik kivenni a részét, folyamatosan frissülő cikkünkben mutatjuk a legfontosabb híreket a találkozó kapcsán!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Győr
Tímár Krisztián
Megerősítést nyert a csakfoci.hu információja: távozott az ETO FC Győr kispadjáról Tímár Krisztián. A pótlás házon belülről érkezett Antonio Munoz személyében.
Vasas
Kondás Elemér
Eldőlt, hogy az angyalföldi kispadon nem lesz váltás a válogatott szünet alatt, így továbbra is Kondás Elemér irányítja a Vasast.
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz