Fotó: mlsz.hu

Válogatott: Állítsd össze Rossi Görögország elleni kezdőcsapatát!

Lépj öt percre Marco Rossi helyébe és szavazd meg a Görögország elleni kezdőcsapatot!
Nyikes Zoltán 2022. november 19., szombat 14:19
Fotó: mlsz.hu
Lépj öt percre Marco Rossi helyébe és szavazd meg a Görögország elleni kezdőcsapatot!
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. november 19., szombat 14:19

A magyar válogatott vasárnap 20:15 órától Görögország ellen lép pályára felkészülési mérkőzésen a Puskás Arénában. Marco Rossi legénységének ez lesz az utolsó mérkőzése 2022-ben, ami egyben Dzsudzsák Balázs utolsó válogatott fellépése és rekordbeállítása lesz egyben.

Akárcsak a korábbi kapitányok és sorozatok idején, illetve a válogatott összecsapások előtt, ezúttal is arra kérjük olvasóinkat, állítsák össze a mieink kezdőcsapatát. Ki legyen a kezdőkapus, hogyan álljon fel a védelem, a középpálya és a támadósor a Görögország elleni felkészülési meccsen? Szavazd meg alább!

A lehetőségek felsorolásakor volt olyan játékos, akit több poszton is variációként adtunk meg, az alapfelállást pedig – az utóbbi időben legtöbbször alkalmazott rendszernek megfelelően – 3-4-2-1-ben adtuk meg. A Luxemburg elleni előző barátságos meccsen Rossi a Dibusz  – Lang, Orbán, Szalai A. – Fiola, Nagy Á., Styles, Nagy Zs. – Gazdag, Szoboszlai – Ádám kezdőcsapatot küldte pályára.

Az előző keretből Németh András sérülés miatt biztosan nem lép pályára, illetve tagja a keretnek a búcsúmeccsét játszó Dzsudzsák Balázs.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Németh András
A német másodosztályú bajnokság feljutó helyén álló Hamburghoz szerződőtt az egyszeres magyar válogatott támadó, Németh András.
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Tovább az összes átigazoláshoz