Válogatott: 1000 svájci szurkoló jön

A pénteken 20.45 órakor kezdődő Magyarország-Svájc labdarúgó világbajnoki selejtező előtt 18.15-kor nyitják ki a Groupama Aréna kapuit.
Privacsek András 2016. október 5., szerda 12:28
A pénteken 20.45 órakor kezdődő Magyarország-Svájc labdarúgó világbajnoki selejtező előtt 18.15-kor nyitják ki a Groupama Aréna kapuit.
Szerző: Privacsek András 2016. október 5., szerda 12:28

Sipos Jenő, a magyar szövetség (MLSZ) szóvivője szerdán az MTI-nek elmondta: kérik a szurkolókat, hogy időben induljanak el a mérkőzésre, tekintettel a pénteki csúcsforgalomra, s lehetőleg a tömegközlekedési eszközöket vegyék igénybe, mivel a stadion környékén rendkívül kevés a parkolóhely.

Felhívta a figyelmet, hogy mindenkinél legyen személyazonosító okmány. Táskát, csomagot, esernyőt nem lehet bevinni a stadionba.

Hozzátette: fontos, hogy mindenki oda üljön, ahova a jegye szól, s a nézők ne foglalják el a lépcsőket.

 - Arra kérjük a szurkolókat, hogy buzdítsák lelkesen, hangosan a magyar csapatot, de a sportszerűség keretein belül - mondta, jelezve, hogy a vendég svájciakat mintegy 1000 drukker kíséri el.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Légiósok
Németh Szabolcs
Az osztrák negyedosztályú ASK Kohfidisch vezetőedzője lett Németh Szabolcs, a Haladás, a Dorog és a Soproni VSE korábbi trénere.
Kisvárda
Mario Ilievski
Két élvonalbeli csapat is érdeklődik Mario Ilievski iránt, aki a Várda kiesése esetén bizonyos feltételekkel távozhat a klubtól. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz