UEFA: Drámai a helyzet a magyar-izlandi meccs helyszínén

Az UEFA-nál elégedetlenek három stadion gyepszőnyegével, főleg Marseille-ben.
Dudás Gábor 2016. június 17., péntek 12:12
Az UEFA-nál elégedetlenek három stadion gyepszőnyegével, főleg Marseille-ben.
Szerző: Dudás Gábor 2016. június 17., péntek 12:12

 "Marseille-ben a legdrámaibb a helyzet, a párizsi Stade de France-ban és Lille-ben nincs nagy gond, de a fű állapota nem ideális" - jelentette ki Martin Kallen tornaigazgató, hozzátéve, az UEFA mindent megtesz a helyzet javításáért.

Pénteken (ma) sem a magyar sem az izlandi válogatott nem edzhet a szombati mérkőzésük helyszínén, Marseille-ben, mert a Stade Vélodrome gyepszőnyege nincs jó állapotban. A kikötővárosban már két találkozót is rendeztek a kontinensviadalon, a szombati angol-oroszt és a szerdai francia-albánt, utóbbit követően Didier Deschamps francia szövetségi kapitány "katasztrofálisnak" nevezte a borítást.

A Vélodrome talaja azért van rossz állapotban, mert néhány hete ott adott koncertet az AC/DC rockegyüttes, továbbá a sok eső sem használt a pálya minőségének. (MTI)

A csakfoci.hu az új Fiat Tipoval utazik az Eb-n!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz