Szerb-magyar: Hat helyen változott Rossi kezdőcsapata, egy újonc is játszik - itt a névsor

Kihirdette Marco Rossi a magyar válogatott kezdőcsapatát a vasárnapi, Szerbia elleni belgrádi Nemzetek Ligája-csoportmérkőzés (20:45) előtt.
Dudás Gábor 2020. október 11., vasárnap 19:44
Kihirdette Marco Rossi a magyar válogatott kezdőcsapatát a vasárnapi, Szerbia elleni belgrádi Nemzetek Ligája-csoportmérkőzés (20:45) előtt.
Szerző: Dudás Gábor 2020. október 11., vasárnap 19:44

ÉLŐBEN a mérkőzés itt - kattints!

A Bulgária elleni Eb-pótselejtezőhöz képest Willi Orbán, Fiola Attila, Sigér Dávid, Holender Filip, Sallai Roland és Szalai Ádám sem került ezúttal a magyar válogatott kezdőcsapatába, amelyben ott lesz viszont a debütáló Könyves Norbert is, aki az ugyancsak vajdasági születésű Nikolics Nemanjával rohamozza majd a hazai kaput - remélhetőleg minél eredményesebben.

A magyar válogatott belgrádi kezdőcsapata: Gulácsi – Botka, Lang, Szalai A. – Bese, Kalmár, Nagy Á., Gazdag, Hangya – Nikolics, Könyves

https://www.facebook.com/marcorossi1964/photos/a.422848211417280/1252604788441614/?type=3

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Honvéd / Kisvárda
Lazar Cirkovic
A Magyarországon eltöltött két év után a szerb Lazar Cirkovic úgy döntött, hogy új kihívást keres távol az NB I-től és otthonától.
Tovább az összes átigazoláshoz