Szalai új szerepkörben a válogatottnál: "Leadtam az infót Storcknak"

Klubtársát, de saját magát is veszélyesnek tartja a csatár.
Dudás Gábor 2016. október 7., péntek 8:53
Klubtársát, de saját magát is veszélyesnek tartja a csatár.
Szerző: Dudás Gábor 2016. október 7., péntek 8:53

Szalai Ádám számára különleges találkozó lehet  Svájc elleni vb-selejtező (20:45, Groupama Aréna) már csak amiatt is, hogy hoffenheimi klubtársával, Fabian Schärrel is találkozhat a pályán.

A pénteki rivális talán legjobb és leggólerősebb védője kapcsán kérdezte meg Telkiben a Blick a csatárt, hogy szóba került-e a bekk a magyar kapitánnyal történt beszélgetései során. Szalait egyébként "kémként" titulálta a svájci lap cikke.

- Jól ismerjük egymást Fabiannal az edzésekről, ami mindkettőnk számára előnyt jelent. Minden elismerésem az övé, nagyszerű játékos, mindig kéri a labdát, segíti a támadásépítéseket is, figyelnünk kell rá. Természetesen leadtam az infót róla a kapitánynak is. Fabian gólveszélyes, de én is az vagyok! Örülünk, hogy végre lejátszhatjuk az Eb óta első hazai vb-selejtezőnket, nem lesz könnyű dolgunk Svájc ellen, de készen állunk – tette hozzá a támadó.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz