Svájcnál nem téma, amivel Norvégia leégett Magyarország ellen

Szó nincs arról, hogy lenéznének minket, sőt, Nagy Ádám klubtársa szerint a vb-selejtezők legfontosabb meccse lesz a pénteki.
Csakfoci Admin 2016. október 6., csütörtök 17:11
Szó nincs arról, hogy lenéznének minket, sőt, Nagy Ádám klubtársa szerint a vb-selejtezők legfontosabb meccse lesz a pénteki.
Szerző: Csakfoci Admin 2016. október 6., csütörtök 17:11

A Bolognában Nagy Ádámmal együtt futballozó Blerim Dzemaili szerint a vb-selejtezők legfontosabb meccse vár Svájcra pénteken, a budapesti Groupama Arénában. El is mondta a 30 éves, 52-szeres válogatott játékos, hogy miért.

- Számomra a pénteki meccs a legfontosabb lesz az egész vb-selejtezősorozatban. Sorsdöntő találkozó következik. Ha megnézzük, nekünk hat meccs után 18 ponttal kellene állnunk, nem veszíthetünk el pontokat Andorra, Feröer vagy Lettország ellen, még akkor sem, ha ezek a találkozók sem előre lefutottak.

A labdarúgó jócskán előretekintett a 2. selejtezőforduló előtt.

Magyarországon eldőlhet az is akár, hogy a sorozat végén, a Portugália elleni második meccsen pályára léphetünk-e úgy akár, hogy már biztosan miénk legalább a második hely a csoportban – feltéve persze, hogy addig is minden a terveink szerint halad. Szó nincs arról, hogy lebecsülnénk a magyarokat, ha már megkérdezte. Bár papíron nem egy szuperprominens ellenfél vár ránk, mégiscsak ott volt az Eb-n is a csapatuk. Eszünkbe sem juthat, hogy könnyű győzelem vár ránk, pláne, hogy 30 ezer ember előtt kell játszanunk, ezzel is tisztában vagyunk.

 

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újra csapatot kapott
Ricardo Moniz
A Fradi és a Zete korábbi edzőjének, Ricardo Moniznak kell megmentenie a Zürich idei szezonját.
Fradi
Henry Wingo
A Csakfoci úgy tudja, hogy Henry Wingo nyártól jó eséllyel az MLS-ben szereplő Austin FC-ben folytathatja pályafutását.
BVSC
Lemondott a vezetőedző
Az NB II-es BVSC-Zuglót irányító Szekeres Tamás hétfőn lemondott vezetőedzői tisztségéről. A szakember november végén vette át az együttest, amely jelenleg a másodosztály 15. helyén áll. (hunfoci.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz