Svájci-magyar: Állítsd össze a kezdőcsapatot – szavazz!

Több poszton is akadnak kérdőjelek, Bernd Storcknak Dzsudzsák, Fiola, Gera és Szalai hiányával is meg kell majd birkóznia a csapat összeállításakor. Legyél két percre Te a szövetségi kapitány!
Dudás Gábor 2017. október 6., péntek 11:11
Több poszton is akadnak kérdőjelek, Bernd Storcknak Dzsudzsák, Fiola, Gera és Szalai hiányával is meg kell majd birkóznia a csapat összeállításakor. Legyél két percre Te a szövetségi kapitány!
Szerző: Dudás Gábor 2017. október 6., péntek 11:11

Bár a vb-re jutás szempontjából sajnos magyar részről már tét nélküli lesz a mieink és Svájc szombati, bázeli világbajnoki selejtezője, egyáltalán nem mindegy, milyen eredményt ér el a nemzeti csapatunk a csoportot vezető ellenféllel szemben. A harmadik helyre hajtó Storck-csapatnak azonban két alapember, Dzsudzsák Balázs és Fiola Attila eltiltásával (nem is beszélve például Gera Zoltán vagy Szalai Ádám sérüléséről) is meg kell birkóznia, így a kapitánynak át kell alakítania majd megszokott csapatát Svájcban.

A csakfoci.hu arra kéri olvasóit, hogy segítsenek a kapitánynak, lépjenek 2 percre Bernd Storck helyébe, és állítsák össze az általuk legjobbnak gondolt csapatot.

A lehetőségek felsorolásakor néhány játékost több poszton is variációként adtuk meg, kiindulva abból, hogy a kapitány eddig hol játszatta az egyes labdarúgókat. Az alapfelállást pedig 4-2-3-1-ben határoztuk meg. A két középhátvédre, középső középpályásra és szélsőre egyenként lehet szavazni az alábbiakban.

12-szeres pénzt ér, ha a magyar válogatott legyőzi Svájcot – kattints és fogadj!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Németh András
A német másodosztályú bajnokság feljutó helyén álló Hamburghoz szerződőtt az egyszeres magyar válogatott támadó, Németh András.
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Tovább az összes átigazoláshoz