Storck üzent a magyar válogatottnak: "Nagyok az elvárások, de képesek lehetnek történelmet írni"

A magyar válogatottat a 2016-os Európa-bajnokságra vezető Bernd Storck szerint Marco Rossi tanítványai történelmet írhatnak a június 11-én rajtoló, részben budapesti rendezésű kontinenstornán.
Csakfoci Admin 2021. június 9., szerda 13:00
A magyar válogatottat a 2016-os Európa-bajnokságra vezető Bernd Storck szerint Marco Rossi tanítványai történelmet írhatnak a június 11-én rajtoló, részben budapesti rendezésű kontinenstornán.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. június 9., szerda 13:00

Mint ismert, Bernd Storck irányításával a magyar válogatott kijutott a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságra, ahol a nemzeti csapat egészen a nyolcaddöntőig menetelt. A június 11-én kezdődő, részben budapesti rendezésű Eb előtt a német szakember nyilatkozott a Régi nyár 2016 című kisfilmben.

- Először is szeretnék szívből gratulálni Marco Rossinak és a csapatnak, hogy sikerült kiharcolniuk az európa-bajnoki részvételt. Óriási dolog, hogy a magyar válogatott megint ott lehet a kontinenstornán zsinórban másodszor. Nem volt könnyű dolga a szövetségi kapitánynak, hiszen egy teljesen új csapatot kellett építeni, de remekül megoldotta ezt, amiért nagyon tisztelem. Most nagyok az elvárások a válogatottal szemben Magyarországon, ezt saját tapasztalatból is tudom. Kemény munkával és hittel nagy sikereket érhetnek el. Örömteli, hogy több korábbi játékosom is ott van a jelenlegi keretben. Kívánom, hogy higgyenek magukban és abban, hogy képesek jó és eredményes futballt játszani és történelmet írni, akkor pedig a magyar emberek ismét ott ünnepelhetnek majd az utcákon - mondta a 2016-os sikerek egyik fő letéteményese, Bernd Storck.

Olvastad már?
Az írek az UEFA fellépését követelik és visszasírják a zárt kaput: "Gyalázatos, kiábrándító volt a fütyülés" - lapszemle
Ezt írják a lapok Írországban a 0-0-ra végződő keddi felkészülési mérkőzést követően.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz