Storck: A mutatott játék jobban érdekel, mint az esélyeink a továbbjutásra - értékelés

A szövetségi kapitány sajnálja, hogy nem sokra mentünk a mutatott játékkal, nyilatkozott a vendégek mestere is.
admin 2016. október 7., péntek 21:28
A szövetségi kapitány sajnálja, hogy nem sokra mentünk a mutatott játékkal, nyilatkozott a vendégek mestere is.
Szerző: admin 2016. október 7., péntek 21:28

A mérkőzés után a magyar válogatott szövetségi kapitánya is értékelt. 

Bernd Storck:
- Most mindenki csalódott. Nagyon jó meccs volt, egy intenzív 90 perc, erőteljes focit játszottunk egy erőteljes csapat ellen. Majdnem mindig felálltunk, sajnos túl sok gólt kaptunk, egyéni hibák miatt, ebből ezúttal túl sok akadt - ezekből tanulni kell. Bosszantó a vereség, még ha emelt fővel is jöhettünk le a pályáról, de sokra nem megyünk ezzel, mert ezért pont nem járt. Nagy kár, hogy nem szereztünk pontot, a 12. emberünk, a közönség is megérdemelte volna. Kiemelném, hogy egy napja egyébként egy jó meccset játszott az U21-es magyar csapat is, profi felkészítéssel ők is erősségei lehetnek idővel a magyar futballnak. Az sokkal jobban foglalkoztat, hogy hogyan játszottunk, mint hogy esetleg elszálltak-e az esélyeink a csoportban. Én annak örülök, hogy fel tudtuk venni egy olyan csapattal a harcot, mint a svájci.

A svájciak mestere jó véleménnyel van a magyar csapatról.

Vladimir Petković:
- Nagyon örülök az eredménynek. Gratulálok a csapatomnak, de a magyarnak is, nagyszerű meccset játszottak ellenünk, nyomás alatt tartottak minket. Mi végig hittünk magunkban, a nézők is egy remek találkozót láthattak. Az első félidőben erőteljes játékot mutattunk be, jobban teljesítettünk, mint az ellenfelünk. A másodikban picit alábbhagyott a lendületünk, akkor feljött a magyar csapat is, amely gyorsan tudott reagálni a kapott gólra. Mi is bemutattuk a karakterünket, hiszen a végén tudtunk még újítani és megnyerni a meccset.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz