Rossi bejelentkezett a horrormeccsek előtt: "Óriások, de nem ijesztenek meg bennünket"

A szövetségi kapitány szeretné újra átélni csapatával a Nemzetek Ligájában azt, amit a tavalyi Eb alatt már megtapasztalt az érzések terén.
Dudás Gábor 2022. május 23., hétfő 12:44
A szövetségi kapitány szeretné újra átélni csapatával a Nemzetek Ligájában azt, amit a tavalyi Eb alatt már megtapasztalt az érzések terén.
Szerző: Dudás Gábor 2022. május 23., hétfő 12:44

Mint ismeretes, a magyar válogatott június 4-én kezdi meg szereplését a Nemzetek Ligájában, és 10 nap alatt négy kőkemény mérkőzés vár rá. Az első ellenfél Anglia lesz a zártkapus Puskás Arénában, majd három nappal később Olaszország következik idegenben, június 11-én a németeket fogadjuk, végül június 14-én Angliában kerül sor a negyedik fordulóra.

Marco Rossi szövetségi kapitány a kerete névsorát már korábban kihirdette - akárcsak német, illetve olasz kollégája -, ezúttal pedig közösségi oldalán, a válogatott összetartás kezdetén szólt a szurkolókhoz.

"Újra itt vagyunk! Holnap (azaz ma, hétfőn - a szerk.) kezdjük a felkészülést a következő 4 Nemzetek Ligája meccsre. Mindannyian emlékszünk még a szenzációs érzésekre, melyeket egy éve az Euro2020 alatt tapasztaltunk. Ugyanezt szeretnénk újra átélni. Bonyolult lesz, nagyon bonyolult (csak nézzétek meg az ellenfeleink neveit)!

Óriások, de nem ijesztenek meg bennünket. Szeretnénk látni, hogy fel tudjuk-e venni velük a lépést, bátran és büszkén, fegyelmezetten, de mindenekelőtt szívvel-lélekkel.

Hajrá! - írta az olasz szakember.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz