Rossi a franciák elleni szenzációs pontszerzésről: "A mai olyan nap volt, amikor az Úr ránk nézett fentről"

Így értékelte Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a franciák elleni (1-1) Eb-csoportmérkőzést.
Csakfoci Admin 2021. június 19., szombat 18:10
Így értékelte Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a franciák elleni (1-1) Eb-csoportmérkőzést.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. június 19., szombat 18:10

Amint arról korábban beszámoltunk, a magyar válogatott 1-1-es döntetlent játszott a világbajnok Franciaország ellen az Eb-csoportmérkőzésen a Puskás Arénában. A találkozó után Kleinheisler László és Sallai Roland mellett Marco Rossi szövetségi kapitány is értékelte a látottakat az M4 Sportnak.

- A fiúk nagyon jó mérkőzést játszottak, taktikailag kiemelkedőt nyújtottak, megfelelő bátorsággal és szívvel tették. Csak köszönetet mondhatunk nekik. Manapság nagyon sok edző meg van győződve arról, hogy a taktikájuk miatt tud a csapat nyerni. Nem! Mindig a játékosok a főszereplők. A fiúk ma elképesztőek voltak. Olyan játékosaink vannak, akik tényleg elkötelezettek, keményen dolgoznak minden nap a gyengeségeiken, hogy fejlődjenek. Megvannak a korlátaink, de bizakodva nézhetünk a jövőbe - kezdte az M4 Sportnak adott értékelését Marco Rossi. - Amikor 2018 szeptemberében először Telikbe érkeztem, temetői hangulat fogadott. Akkor azt mondtam a fiúknak, akit meghívok a válogatottba, olyan szívvel küzdjön, mint amit ma is láttunk a pályán. Néha van, hogy 3-0-ra veszítünk, néha döntetlen, néha győzelem a vége, de a szív a legfontosabb dolog a futballban, a válogatottban ez hatványozottan igaz. A mai egy olyan nap volt, amikor az Úr talán ránk nézett fentről.

Olvastad már?
A mérkőzés legjobbjának megválasztott Kleinheisler: "Egyenrangú partnerei voltunk a franciáknak" - Sallai már a továbbjutásról beszélt
A Magyarország-Franciaország (1-1) Eb-csoportmeccs után a mérkőzés legjobbjának megválasztott Kleinheisler László mellett Sallai Roland nyilatkozott az M4 Sportnak.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz