Priskin nem ünnepelte a DAC-nak lőtt gólját - még nem 100 százalékos

Priskin Tamás hosszú sérülése után a Slovanban már játszik, legutóbb a DAC ellen csereként beállva szerzett győztes gólt.
Privacsek András 2016. november 10., csütörtök 10:39
Priskin Tamás hosszú sérülése után a Slovanban már játszik, legutóbb a DAC ellen csereként beállva szerzett győztes gólt.
Szerző: Privacsek András 2016. november 10., csütörtök 10:39

Priskin a felvidéki Új Szónak nyilatkozott.

- A munkámat végzem, a csapatomban próbálok száz százalékot nyújtani. Most a DAC volt az ellenfél. A gólomat nem ünnepeltem, de örülök, hogy fontos három pontot szereztünk. Még lehet csiszolni az erőnlétemen, de napról napra jobb állapotban vagyok, a sérülés már a múlté.

A támadó beszélt a válogatottról is.

- Boldog vagyok, hogy újra a keretben lehetek. Mindent meg fogok tenni azért, hogy játszhassak. Akárhány percet kapok, a maximumot fogom nyújtani. Bízom benne, hogy pályára lépek.

Mint ismert, a magyar válogatott vasárnap Andorrát fogadja a Groupama Arénában.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz