"Őszintén? Nem véletlenül adtak kölcsön" - a magyar válogatott védő nem ért egyet a kritikákkal

A francia Dijón légiósa, Lang Ádám szerint közel sem olyan rossz a magyar labdarúgó-válogatott, mint amennyire azt „az emberek rengetegszer sugallják”.
Mokány Lajos 2018. május 31., csütörtök 19:25
A francia Dijón légiósa, Lang Ádám szerint közel sem olyan rossz a magyar labdarúgó-válogatott, mint amennyire azt „az emberek rengetegszer sugallják”.
Szerző: Mokány Lajos 2018. május 31., csütörtök 19:25

A DIGI Sport híradójának nyilatkozó, 22-szeres válogatott védő úgy érzi, a játékosok mindig próbálják a „legeslegjobbat” kihozni magukból, de ez nem sikerülhet mindig.

„Nem vagyunk mi olyan rosszak, mint azt rengetegszer sugallják, vagy amikor az emberek véleményt nyilvánítanak, hogy nem érdemeljük meg a mezt sem. Nem mentség, és nyilván a csapatot az eredmények igazolják, de mi is emberek vagyunk, és nem tudjuk mindig a legeslegjobbat kihozni magunkból. Igyekszünk, és erre törekszünk, de ez nem mindig sikerül” – nyilatkozta a Sport24-nek a foci-Eb-t is megjárt védõ.

Lang Ádám egyelőre nem tudja, mit hoz számára klubszinten a jövő. Ami biztos, hogy 2016 óta a Dijon játékosa, a tavaszi szezonban pedig a másodosztályú Nancyban szerepelt kölcsönben.

 

„Ez az idény rosszabbul indult abból a szempontból, hogy nem játszottam Dijónban, viszont télen találtunk egy lehetőséget, ahol tavasszal sokkal több játéklehetőséghez jutottam. A francia másodosztály egy kis visszalépésnek mondható az elsőhöz képest, de örültem, hogy ismét pályán vagyok, és élveztem a játékot. Most lejár a kölcsönszerződésem, a Dijónban van még egy évem, tehát vissza kell mennem, és akkor ott majd megbeszéljük, hogyan is legyen a folytatás, mit terveznek velem, illetve, nekem mik az elképzeléseim. De be kell látni, és őszintének kell lenni, hogy nem véletlenül adtak kölcsön. Remek szezont produkált a Dijón, én pedig nem voltam képben idén, szóval, két oldala van az éremnek - meglátjuk, mi lesz!” – mesélte Lang Ádám.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz