Országot válthat a magyar válogatott védője - ez a csapat vinné

Egy év után távozhat a légiós klubjától, „ismerős” Európa Liga-induló igazolná le a védőt.
Budai László 2017. augusztus 23., szerda 8:28
Egy év után távozhat a légiós klubjától, „ismerős” Európa Liga-induló igazolná le a védőt.
Szerző: Budai László 2017. augusztus 23., szerda 8:28

A csakfoci.hu információi szerint klubot és országot válthat még a nyáron Lang Ádám, a francia Dijon magyar válogatott védője. Úgy tudjuk, az izraeli Beitar Jeruzsálem csapata szerződtetné a 24 éves, korábbi győri és fehérvári futballistát, első körben kölcsönben, de opciós vételi joggal.

Lang 2016 nyarán, az átigazolási időszak utolsó pillanataiban hagyta el a Videotont a francia klub kedvéért, és Dijonban, az előző idényben összesen 19 bajnokin futballozott a bekk, aki ezt a szezont is a kezdőcsapatban kezdte meg. A Monaco elleni bajnoki (1-4) közben és után azonban a kispadon találta magát, a Rennes elleni találkozón (2-2) már csak a tartalékok között ült végig.

A 21-szeres válogatott játékost Izrael egyik legsikeresebb és legnépszerűbb klubja szerződtetné, amely előző idénybeli bronzérmének köszönhetően az Európa Ligában is indulhatott, de a Vasas kiejtését (4-3, 3-0) követően a bolgár Botev Plovdiv (1-1, 0-4) már túl nagy falatot jelentett a közel-keleti gárda számára.

A  Beitarnak nem csak az angyalföldiekkel vívott párharc miatt van „magyar múltja”, hiszen legsikeresebb légiósai között három honfitársunkat, Sallói Istvánt, Pisont Istvánt és Hamar Istvánt is megtalálhatjuk, előbbi a klub örök góllövőlistáján még mindig a 6. helyen áll 116 meccsen jegyzett 59 találatával. Mindhárman két-két bajnoki címet nyertek a jeruzsálemiekkel.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz