Olaszország mellett a magyar válogatottat is hiányolják a vb-ről - itt a TOP 10 legnagyobb lemaradó

Egy nagy nemzetközi futballportál szerint a mieink is nagyon hiányozni fognak a katari tornáról.
Dudás Gábor 2022. október 7., péntek 18:44
Egy nagy nemzetközi futballportál szerint a mieink is nagyon hiányozni fognak a katari tornáról.
Szerző: Dudás Gábor 2022. október 7., péntek 18:44

Hat hét múlva elrajtol a több szempontból is rendhagyónak számító 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság, amelynek a 32 csapatos résztvevő-listája és csoportbeosztása természetesen már ismert (A vb-menetrend itt megtekinthető - kattints!).

A világszerte mintegy 50 millió olvasóval rendelkező és 11 országban publikáló szakportál, a 90min ezúttal azt a 10 legjobb válogatottat sorolta fel, amelyek nem kvalifikálták magukat a világbajnokságra, “sok futballkedvelő nagy bánatára”.

A listán ott szerepel a magyar nemzeti csapat is, olyan együttesek társaságában, mint az Eb-győztes Olaszország, az Erling Haalanddal felálló Norvégia, vagy épp Csehország, Kolumbia, Nigéria és Ukrajna.

A portál ezt írja a mieink kapcsán:

Magyarország, amely a legutóbbi Nemzetek Ligájában remekül játszott a csoportkörben, a FIFA ranglistáján a 37. helyen áll (sőt, azóta már a 36. - a szerk.), és fontos szerepet is játszhatott volna a világbajnokságon. A lipcsei trió, Gulácsi Péter, Szoboszlai Dominik és Willi Orbán, valamint Szalai Ádám (Basel) és Sallai Roland (Freiburg) a csapat kiemelkedő játékosai közé tartozik

- fogalmaznak.

Mint ismeretes, a magyar labdarúgó-válogatott az 1986-os világbajnokság óta immár kilencedik alkalommal maradt le a tornáról. Selejtezőcsoportjában ezúttal - Anglia, Lengyelország és Albánia mögött - a negyedik helyen végzett.

A vb-ről lemaradó 10 legjobb válogatott a 90min szerint:

Algéria, Chile, Csehország, Kolumbia, Magyarország, Nigéria, Norvégia, Olaszország, Svédország, Ukrajna

Olvastad már?
Rossi: "Nagyon kedvelem Ádám Martint, de egyelőre nem tud kezdőként segíteni" - Szalai kritikusai nem sokáig fognak mosolyogni
Marco Rossi a válogatott NL-szerepléséről, a magyar szurkolókról és Szalai Ádám pótlásáról is nyilatkozott.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
NB I
Nenad Lukic
Honlapunk úgy értesült, hogy Kisvárdán, Mezőkövesden van leginkább képben van Nenad Lukic, de az Újpestnél is komolyabban felmerülhet a neve.
Légiósok
Callum Styles
Angol sajtóhírek szerint valamivel több mint 2 millió fontos kivásárlási záradék szerepel Callum Styles szerződésében.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
Tovább az összes átigazoláshoz