NL: Megtelt a vendégszektor, több mint 2000 magyar drukker lesz Németországban - hivatalos

Néhány óra alatt minden jegy elkelt a vendégszektorba a Németország-Magyarország összecsapásra, így több mint 2000 magyar drukker lesz ott Lipcsében.
Póczik Dávid 2022. augusztus 29., hétfő 15:51
Néhány óra alatt minden jegy elkelt a vendégszektorba a Németország-Magyarország összecsapásra, így több mint 2000 magyar drukker lesz ott Lipcsében.
Szerző: Póczik Dávid 2022. augusztus 29., hétfő 15:51

Pénteken már beszámoltunk róla, hogy a Magyarország-Olaszország Nemzetek Ligája-mérkőzésre óriási érdeklődést mutattak a szurkolók, így kevesebb mint tíz óra alatt elfogytak a jegyek a találkozóra.

Hétfőn 10 órakor indult el a jegyértékesítés a szeptember 23-i Németország-Magyarország NL-mérkőzésre. A lipcsei találkozóra szintén nagyon gyorsan elfogytak a jegyek, így több mint 2000 magyar drukker buzdítja majd a csapatot Lipcsében - írja az MLSZ.

Olvastad már?
Lázba hozta a szurkolókat a magyar válogatott: Tíz óra sem kellett, minden jegy elkelt az olaszok ellen - hivatalos
Kevesebb mint tíz óra alatt 200 ezer jegyigénylés érkezett az Olaszország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre, így gyorsan telt ház lett.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Raul Gustavo
A Corinthians már bejelentette, hogy Raul Gustavo orvosin vesz részt az FTC-nél, és azt követően aláírhat a magyar bajnokhoz.
Fradi
Raul Gustavo
A Csakfoci korábban beszámolt róla, hogy Raul Gustavo a Corinthiansból a Fradiba szerződhet. Az Üllői129 szerint a brazil játékos már meg is érkezhetett Budapestre.
ETO
Zeljko Gavric
A győriek szerződtették a dunaszerdahelyi DAC támadóját, Zeljko Gavricot.
Tovább az összes átigazoláshoz