Nikolics a válogatottbeli folytatásról: "Nem tudom" - Leekens már reagált is

Elkeseredett volt és bizonytalan a folytatást illetően a válogatott csatára, aki a skótok ellen már csak csere volt. A szövetségi kapitány szerint "az a normális, ha egy játékos jön, ha hívják".
Dudás Gábor 2018. március 27., kedd 22:48
Elkeseredett volt és bizonytalan a folytatást illetően a válogatott csatára, aki a skótok ellen már csak csere volt. A szövetségi kapitány szerint "az a normális, ha egy játékos jön, ha hívják".
Szerző: Dudás Gábor 2018. március 27., kedd 22:48

Nikolics Nemanja több témát is érintett a keddi, 1-0-ra elveszített mérkőzést követően.

A Skócia elleni vereségről:

- A két vereség miatt vagyunk szomorúak. Bármit mondanék, az kifogás lenne vagy alibi, azt nem akarom, nehéz feldogozni, hogy négy nap alatt kétszer kikaptunk. A mai meccsen egy iksz benne volt a játékunkban, de hazai pályán csak a győzelem elfogadható, arra kell törekedni, és hogy nullára lehozzuk a meccseket. Nagyon nehéz értékelni és nagyon hosszú út áll előttünk.

A két elveszített meccsről:

- Kazahsztán ellen saját magunkat vertük meg, ilyen három gólt nem lehet kapni. Kér gólt szerezve sem jött ki egy iksz sem, ez egy barátságos meccsen sem elfogadható, ott nagy baj van. A mai meccsen harcoltunk, mentünk, persze, volt taktika, koncepció is, anélkül nem is lehet kifutni a pályára.

A szurkolók üzenetéről

- Persze, olvastam. A foci nem csak arról szól, hogy küzdeni kell, gólokat is kell rúgni, szép focit kell játszani, nem elég a harc, meg a futás, akkor rossz sportágat választottunk, ennek kell lennie a minimumnak, pláne egy válogatott meccsen. Mindenki, aki kifut a pályára, az küzdeni, harcolni akar. Nekünk a szép megoldásokon, a gólokon múlik, ezen kell javítanunk. Köszönetet mondok neki, mert ma is kijöttek és buzdítottak. Az a feladatunk, hogy visszacsábítsuk őket.

A csatár megkapta azt a kérdést is, hogy nagyon messziről utazott ide, és hogy a jövőben is számíthat-e rá a kapitány, a motivációjával nincs gond?

Nem tudom

- hangzott a válasz.

LEEKENS REAKCIÓJA

George Leekens szövetségi kapitány így reagált a témára meccs utáni sajtótájékoztatóján:

Szögezzük le: az a normális, hogy egy válogatott behívónak eleget tesz egy játékos, jöjjön a világ bármelyik pontjáról. Az a normális, ha konkurencia van egy keretnél, mindenkinek meg kell küzdenie a helyéért. Guzmics például közel 30 órát utazott, az első meccsen emiatt nem is játszhatott, de egy szó nélkül vette ezt tudomásul.

Olvastad már?
Leekens magyarázata: "Minden egyes fejlődésben vannak buktatók" - a skót kapitány őt is dicsérte
Georges Leekens szerint Skócia ellen már jobban futballozott a válogatott és a háromvédős rendszerre is jól reagáltak a játékosok, az pedig külön tetszett neki, hogy volt, akit a könnyekig elkeserített a vereség. Alex McLeish győztes csapatát dicsérte a budapesti meccs után, de a magyar szövetségi kapitányt illetően is pozitív volt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz