Nikolics évi 1 millió euróért írhat alá új klubjához - sajtóhír

Meglepő helyre igazolhat, klubja is jól járna az eladásával egy lap szerint.
admin 2016. augusztus 27., szombat 11:38
Meglepő helyre igazolhat, klubja is jól járna az eladásával egy lap szerint.
Szerző: admin 2016. augusztus 27., szombat 11:38

A Legia Warszawa 28 esztendős csatára, Nikolics Nemanja várhatóan a Maccabi Tel-Avivnál folytatja a pályafutását - számol be róla egy izraeli weboldal. A lap, amely Korhut Mihály izraeli lehetőségéről is beszámolt úgy véli, Nikolics lesz a megoldás a csapat csatárgondjaira, a Kínába szerződő Eran Zahavit pótolhatja a magyar válogatott játékos.

Az izraeli weboldal szerint a futballista bónuszok nélkül is évi 1 millió eurót kereshet Jordi Cruyff vezetőedző csapatában, a Legia pedig 3.5 millió euró körüli összeget kaphat érte. Nikolicsot korábban hírbe hozták a Premier League-ben szereplő Hull Cityvel, és spanyol érdeklődésről is hallani lehetett, az izraeliek szerint azonban végül a Maccabi lesz a befutó. 

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz