Nemzetek Ligája: ezt a csoportot akarják a szurkolók a magyar válogatottnak

Az UEFA idén debütáló, a férfi nemzeti válogatottak számára kiírt új sorozatának, a Nemzetek Ligájának sorsolására szerdán délben kerül sor a svájci Lausanne-ban.
Mokány Lajos 2018. január 24., szerda 8:26
Az UEFA idén debütáló, a férfi nemzeti válogatottak számára kiírt új sorozatának, a Nemzetek Ligájának sorsolására szerdán délben kerül sor a svájci Lausanne-ban.
Szerző: Mokány Lajos 2018. január 24., szerda 8:26

A magyar válogatott ligájának, a C-ligának a csoportjait másodikként fogják kisorsolni. A mieink az első kalapban vannak, íme a lehetséges ellenfelek:

2. kalap: Görögország, Szerbia, Albánia, Norvégia
3. kalap: Montenegró, Izrael, Bulgária, Finnország
4. kalap: Ciprus, Észtország, Litvánia

Facebook-oldalunkon az elmúlt két napban arról szavaztattuk követőinket, milyen csoportot tartanának ideálisnak. Olvasóink leginkább az északi ellenfelek ellen látják a siker lehetőségét. A voksok alapján az ideális csoport a Magyarország, Norvégia, Finnország, Litvánia négyes lenne.

Ebben alighanem erősen közrejátszottak a közelmúlt sikerei, hiszen a norvégokat pótselejtezőn vertük ki, Finnország ellen rendre hajrágyőzelmet arattunk mostanság.

A legkeményebb diónak viszont a Magyarország, Görögország, Bulgária hármas csoportot tartanák az olvasók, leginkább ezt kerülnék el a drukkerek - az egyik csoportban ugyanis a négy helyett csak három válogatott lesz majd. A lehetséges ellenfelek közül egyébként Észtországnak örültek volna a legkevésbé a voksolók.

A sorsolást természetesen élőben követjük majd.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz