Nemzetek Ligája: Az oroszok sem tudták legyőzni Rossi csapatát

A Nemzetek Ligája 4. fordulójában Oroszországból hoztunk el értékes pontot. A második félidő nagyobb részében ugyan nyomott a hazai csapat, de a mieink hősiesen védekeztek.
Privacsek András 2020. október 14., szerda 22:34
A Nemzetek Ligája 4. fordulójában Oroszországból hoztunk el értékes pontot. A második félidő nagyobb részében ugyan nyomott a hazai csapat, de a mieink hősiesen védekeztek.
Szerző: Privacsek András 2020. október 14., szerda 22:34

Az első félidőben szinte egyáltalán nem forogtak veszélyben a kapuk. Mi kezdtünk jobban, Nikolics lépett ki ziccerben, de sajnos lesről tette, így a játékvezető megállította a játékot. A folytatásban az oroszok főleg a jobb oldalon erőltették a támadásokat, de a beadásokat Orbán és Szalai Attila rendre kivágta. A játékrész legnagyobb helyzete a 45. percben alakult ki a kapunk előtt: Ionov tette középre a labdát, Dibusz azonban jól mozdult ki és tisztázott Dzyuba elől.

A második félidő is egy Dzyuba lehetőséggel kezdődött, az oroszok támadója azonban fejjel hosszan szöktette magát és Dibusz megkaparintotta a labdát. Az 58. percben volt egy kis szerencsénk: Zhirkov beadását Dibusz rossz helyre öklözte, Ionov pedig 14 méterről a felső lécet találta el, ahonnan a gólvonal elé vágódott a labda. A félidő közepén mi is veszélyeztettünk: a csereként beállt Varga Kevin ívelte át a labdát, Nego pedig éles szögből lőtt, Zhirkovról azonban levágódott.

A folytatás orosz mezőnyfölénnyel telt, de a mieink hősiesen védekeztek, így végül gól nélküli döntetlennel zárult a meccs.

Ezzel folytatódott a magyar válogatott remek idegenbeli sorozata, hiszen a törökök, a bolgárok, valamint a szerbek legyőzése után ezúttal Oroszországban szereztünk értékes pontot.

A csoportunk másik mérkőzésén: Törökország - Szerbia 2-2. A mieink továbbra is a csoport második helyén állnak 7 ponttal a 8 pontos Oroszország mögött.

https://www.facebook.com/csakfoci.hu/photos/a.487354731307375/3522359744473510/

Nemzetek Ligája, 4. forduló:

Oroszország – Magyarország 0-0

Magyarország: Dibusz - Botka, Orbán, Szalai A. - Nego, Sigér, Gazdag (Nagy Á, 46.), Kalmár (Schäfer, 76.), Holender (Fiola, 46.) - Szalai Á. (Könyves 82.), Nikolics (Varga K. 60.)

Neked ajánljuk
Átigazolások
NB III
Kun Bertalan
A PSV-t is megjárt korábbi utánpótlás-válogatott szélső, Kun Bertalan a harmadosztályú Veszprémhez szerződött.
NB III
Urbán Flórián
Bejelentették, hogy a BVSC-től távozó Urbán Flórián a harmadosztályú Csornánál lett vezetőedző.
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz