Nekünk jó hír, nekik rossz: Svájc egyik vezére nem játszhat Budapesten

A 65-szörös válogatott játékos sérülése miatt kiesett a svájci keretből.
Dudás Gábor 2016. október 2., vasárnap 13:16
A 65-szörös válogatott játékos sérülése miatt kiesett a svájci keretből.
Szerző: Dudás Gábor 2016. október 2., vasárnap 13:16

Sérülése miatt 10 napra kidőlt, így a Magyarország és az Andorra elleni vb-selejtezőn sem játszhat Johan Djourou, a Hamburg 29 éves középső védője és csapatkapitánya. A 65-szörös válogatott játékos még a HSV Hertha elleni mérkőzését megelőzően dőlt ki a sorból izomsérüléssel, és a Blick cikke szerint nem is gyógyul fel az október 7-i és 10-i selejtezőre.

Mladen Petkovic, a svájciak szövetségi kapitánya még nem nevezte meg az egyik alapembernek számító és korábban tíz éven át az Arsenal kötelékébe tartozó bekk utódját a keretben, és egyelőre az sem biztos, ki pótolhatja majd a pályán a rutinos futballistát.

Fabian Schär , Timm Klose vagy Nico Elvedi kerülhet a helyére a védelembe a Groupama Arénában is.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz