Meglepő helyen vállalt munkát a volt magyar kapitány – ez lesz a feladata

Erwin Koemant, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szakvezetőjét nevezték ki az ománi nemzeti csapat szövetségi kapitányának.
Csakfoci Admin 2019. február 21., csütörtök 11:30
Erwin Koemant, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szakvezetőjét nevezték ki az ománi nemzeti csapat szövetségi kapitányának.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. február 21., csütörtök 11:30

A szakember honfitársát, Pim Verbeeket váltja a kispadon, aki személyes okokra hivatkozva mondott le a januári Ázsia Kupa után. Helyi sajtóhírek szerint Koeman két évre szóló szerződést írt alá, s feladata az lesz, hogy kijuttassa a válogatottat a 2022-es világbajnokságra.

Az 57 éves tréner 2008 májusától több mint két éven át volt magyar kapitány, majd többek között a Southampton és az Everton másodedzőjeként tevékenykedett testvére, Ronald Koeman mellett.

Omán januárban története alatt először jutott be az Ázsia Kupa kieséses szakaszába, a nyolcaddöntőben azonban kikapott Irántól. (MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
Az NB I-ben idén debütáló, a klubot 2021 óta szolgáló Kersák Roland tovább gyarapíthatja lila-fehér mérkőzései számát, a kapus pénteken ismét elkötelezte magát a KTE mellett és új szerződést írt alá.
Tovább az összes átigazoláshoz