Megható: Egy szurkoló elkérte Nagy Ádám mezét - ez történt utána: fotók

Emberi gesztus a volt ferencvárosi középpályástól. Képsorozat.
Mokány Lajos 2016. október 8., szombat 10:00
Emberi gesztus a volt ferencvárosi középpályástól. Képsorozat.
Szerző: Mokány Lajos 2016. október 8., szombat 10:00

A magyar csapat egyik legjobbja Nagy Ádám volt a svájciak ellen, a fiatal középpályás azonban a mérkőzés után is okozott néhány felejthetetlen pillanatot - az egyik drukkernek mindenképpen. Egy egyik szurkolólány ugyanis egy kis molinóval üzent a játékosnak, adja neki a meccs után a mezét. Gyakori az ilyesmi, és általában nem is ér célba az üzenet. Nagy Ádám vélhetően azonban most észlelte mindezt, mert a lefújást követően odament hozzá, és átadta a felsőjét neki. Ahogy fotósunk, Sas Gábor képsorozatán látszódik, a Himnuszt már mez nélkül énekelte a fiatal középpályás, az ugyanis már a megfelelő kezekben volt addigra.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr / Fehérvár
Szabó Levente
Vladimir Radenkovic, a DVTK vezetőedzője elárulta, van esély arra, hogy a fehérvári Szabó Levente maradjon a Diósgyőrnél.
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Tovább az összes átigazoláshoz