Fotó: mlsz.hu

Magyar válogatott: Újabb extrán fontos Eb-selejtezőre kezdődik hamarosan a jegyértékesítés - itt vannak a részletek

A vásárláshoz nem szükséges Szurkolói Klub-tagság. A jegyek ára egységesen 6000 forint lesz, és a magyar szövetség várhatóan mintegy 1400 darab belépőt kap.
Budai László 2023. szeptember 25., hétfő 19:54
Fotó: mlsz.hu
A vásárláshoz nem szükséges Szurkolói Klub-tagság. A jegyek ára egységesen 6000 forint lesz, és a magyar szövetség várhatóan mintegy 1400 darab belépőt kap.
Szerző: Budai László 2023. szeptember 25., hétfő 19:54

Azok után, hogy a rendkívül fontos, Magyarország-Szerbia Eb-selejtezőre múlt pénteken néhány óra alatt elkapkodták a belépőket a szurkolók, hamarosan újabb jegyekért szállhatnak harcba a drukkerek.

Válogatottunk három nappal a szerbek elleni találkozó után, október 17-én, kedden 20.45-től a litván válogatott vendégeként játszik Eb-selejtezőt Kaunasban, a Dariaus ir Girėno Stadionban.

A belépőket pénteken 10 órától lehet megvásárolni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon (névátírásra október 14-én 23 óráig lesz lehetőség). A vásárláshoz nem szükséges Szurkolói Klub-tagság, csupán a személyes adatokat kell megadni. A jegyek ára egységesen 6000 forint lesz, és a magyar szövetség várhatóan mintegy 1400 darab belépőt kap a vendégszurkolóknak eladásra.

A szurkolók az eddigiektől eltérően nem vouchert, hanem hivatalos belépőt vásárolnak az MLSZ rendszerén keresztül, így a megvásárolt jeggyel tudnak majd belépni a stadionba.

Olvastad már?
Rossi Orbán pótlásáról és az Eb-szereplésről: "Mindenki tényként kezeli, hogy kijutottunk, de ez nem igaz"
Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya úgy érzi, a közelmúltban is megoldották, így most is képesek lesznek pótolni a védelemben Willi Orbánt, és a két októberi selejtezőn legalább négy pontot kellene szerezni ahhoz, hogy szinte biztos Eb-kijutásról lehessen beszélni – most viszont még túl korai az olasz tréner szerint.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
A Sportál Németországból származó értesülése szerint a korábban a magyar válogatottat is irányító Bernd Storck veszi át a Sepsiszentgyörgy irányítását.
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Tovább az összes átigazoláshoz