Fotó: mlsz.hu

Magyar válogatott: Indul a jegyértékesítés az olaszok és a németek elleni NL-mérkőzésre

Friss információk arról, hogy mikortól és hogyan lehet jegyet váltani a magyar-olasz és a német-magyar NL-meccsre.
Budai László 2022. augusztus 19., péntek 12:31
Fotó: mlsz.hu
Friss információk arról, hogy mikortól és hogyan lehet jegyet váltani a magyar-olasz és a német-magyar NL-meccsre.
Szerző: Budai László 2022. augusztus 19., péntek 12:31

A magyar férfi A-válogatott két Nemzetek Ligája-mérkőzést játszik szeptemberben: 23-án Lipcsében Németország ellen lép pályára, majd három nappal később az olaszok ellen zárja a sorozatot a Puskás Arénában.

A Szurkolói Klub tagjai augusztus 26-án, pénteken 10 órától vásárolhatják meg az olaszok elleni hazai Nemzetek Ligája-mérkőzésre szóló jegyeket. A németországi NL-mérkőzésekre augusztus 29-től válthatók meg a hivatalos belépőkre cserélhető voucherek.

Magyarország-Olaszország

A szeptember 26-i, olaszok elleni budapesti mérkőzésre augusztus 26-án kezdődik a jegyárusítás, szokás szerint első körben a Szurkolói Klub (SZK) tagjai válthatják meg belépőiket. Amennyiben maradnak jegyek, augusztus 29-én 10.00 órától az SZK-tagsággal nem rendelkezők is megnyílik a vásárlás lehetősége.

A mérkőzésre szóló jegyek elhelyezkedéstől függően 5 000-20 000 forintba kerülnek. A Szurkolói Klub tagjai 20 százalékos kedvezményt kapnak a fenti belépők árából.

Egy személy egy tranzakció során négy jegyet vásárolhat. A jegyeket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megváltani, a szükséges személyes adatok (teljes név, születési dátum és hely) megadásával.

• Belépés a Szurkolói Klubba: https://szurkoloiklub.mlsz.hu/
• Futballkártya kiváltása az SZK-belépéshez: https://klubkartya.mlsz.hu/
• Ügyfélszolgálat: https://valogatottjegy.mlsz.hu/articles/7/kapcsolat

A jegyvásárlással kapcsolatos kérdésekkel kapcsolatban élő chat szolgáltatás áll a szurkolók rendelkezésére.

Németország-Magyarország

A szeptember 23-i, lipcsei német-magyar mérkőzésre szóló jegyek értékesítése augusztus 29-én 10:00 órakor kezdődik a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, és szeptember 18-án éjfélig vagy a készlet erejéig tart. A vásárlók vouchereket kapnak, melyeket a későbbiekben válthatnak át hivatalos jegyekre. A belépők egységesen 15 000 forintba kerülnek.

Névátírásra kizárólag az értékesítési időszakban van lehetőség. Értékesítés után már nem lehet módosítani a jegytulajdonosok adatain. A voucherek hivatalos meccsjegyre történő átváltásának helyszínéről és időpontjáról a későbbiekben adnak tájékoztatást.

(mlsz.hu)

Olvastad már?
Ezért ragaszkodott Boris ahhoz, hogy ne a Fradi-Vidit halasszák el - két komoly jóslata is bevált
Nagyon jó megérzései voltak a MOL Fehérvár edzőjének, amivel megteremtette a lehetőséget, hogy a Vidi nagy bravúrral a csoportkörbe jusson.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Nyíregyháza
Új érkező
Védekező középpályást igazolt a Nyíregyháza Spartacus. A Vasas-nevelés Kovács Milán az elmúlt három évben előbb Szegeden, majd Gyirmóton volt alapember. A 24 éves játékos 3 éves szerződést kötött.
Mezőkövesd
Új igazolás
A Mezőkövesd bejelentette a 27 éves Harsányi István szerződtetését. A támadó középpályás az elmúlt két évet Pécsen töltötte, az előző idényben nyolc góllal segítette az NB II-es kiesőt.
Tovább az összes átigazoláshoz