Fotó: mlsz.hu

Magyar válogatott: A szurkolók egyértelműen megnevezték Szalai Ádám utódját - így állnának fel Luxemburg ellen

Több mint 2000 szavazat alapján alakult ki a magyar válogatott "szurkolói kezdőcsapata" a ma (csütörtök) esti, Luxemburg elleni mérkőzés előtt. Lássuk, kiknek szavaztak bizalmat olvasóink!
Budai László 2022. november 17., csütörtök 15:01
Fotó: mlsz.hu
Több mint 2000 szavazat alapján alakult ki a magyar válogatott "szurkolói kezdőcsapata" a ma (csütörtök) esti, Luxemburg elleni mérkőzés előtt. Lássuk, kiknek szavaztak bizalmat olvasóink!
Szerző: Budai László 2022. november 17., csütörtök 15:01

A csakfoci.hu ezúttal is megszavaztatta olvasóit, hogy milyen kezdőcsapattal állítanák ki a magyar válogatottat a 20.00-kor kezdődő, Luxemburg elleni, idegenbeli felkészülési mérkőzésre.

A Marco Rossi helyett kezdőcsapatot összeállító drukkerek közül több mint kétezren döntöttek úgy, hogy besegítenek a kapitánynak és a válogatottnak, kevesebb mint 24 óra alatt jött össze ennyi voks. A szurkolók a már megszokottnak mondható, az utóbbi időben legtöbbször alkalmazott 3-4-2-1-es felállást követve szavazhattak.

Gulácsi Péter sérülése miatt igen egyoldalú lett a kapusok harca. A remek formában védő Dibusz Dénes a szavazatok 88 százalékát bezsebelte, őt Szappanos Péter (10%) és Tóth Balázs (2%) követte.

Viszonylag egyértelmű volt a belső védőhármas is, a szurkolók nem változtattak a megszokott trión: Orbán Willi helye megkérdőjelezhetetlen, akárcsak Szalai Attiláé és Lang Ádámé.

A jobbszélsők között már sokkal szorosabb volt az állás, itt végül a Fradi játékosa, a több poszton is bevethető Botka Endre nyert (36%), kevéssel megelőzve az először meghívót kapó Dárdai Palkót (33%), valamint a visszatérő Schön Szabolcsot (31%).

Hasonlóan nagy csatát hozott az első számú középső középpályás helyért vívott harc Nagy Ádám és Styles Callum között (35-35%), de mivel a pálya közepén két hely is szabad, így ez a kettős került természetesen a kezdőbe.

A bal oldal már egyértelműbb volt, ide Kerkez Milost (69%) nevezték olvasóink.

A támadó középpályásoknál az újdonsült csapatkapitány Szoboszlai Dominik nyert nagy előnnyel, ő Sallai Rolanddal rohamozhatna. Míg Szalai Ádám utódjaként elég határozottan Ádám Martin jelölték meg a szurkolók (4%), Sallai Roland ezen a poszton is elég sok szavazatot kapott (21%), de az újonc Németh András (18%) és Gazdag Dániel (17%) sem panaszkodhat.

A válogatott Luxemburg elleni kezdőcsapata a csakfoci.hu olvasóinak szavazatai alapján

Dibusz - Lang, Orbán, Szalai - Botka, Nagy Á., Styles, Kerkez - Szoboszlai, Sallai - Ádám

Olvastad már?
Sallai legkésőbb jövő nyáron távozna a Freiburgtól, már lépéseket is tett ezért - sajtóhír
A Transfermarkt szerint Sallai Roland legkésőbb jövő nyáron távozna a Bundesligában 2., EL-csoportjából pedig továbbjutó Freiburgtól.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz