Leekens a megfigyelt Kalmárról: „Megeshet, miattam volt ilyen ideges”

A magyar szövetségi kapitány elsősorban Kalmár Zsolt miatt utazott Dunaszerdahelyre, de az ideges meccsen a középpályás sem találta magát teljesen.
Budai László 2017. november 29., szerda 10:46
A magyar szövetségi kapitány elsősorban Kalmár Zsolt miatt utazott Dunaszerdahelyre, de az ideges meccsen a középpályás sem találta magát teljesen.
Szerző: Budai László 2017. november 29., szerda 10:46

Amint arról beszámoltunk, a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Georges Leekens is a helyszínen tekintette meg a DAC-Nyitra (0-0) szlovák bajnoki mérkőzést az elmúlt hétvégén. Az összecsapáson Kalmár Zsolt és Vida Krisztofer kezdett, míg Mervó Bence csereként állt be. A belga szakember a dunaszerdahelyiek hivatalos honlapjának nyilatkozott is megfigyeléséről és látogatásáról.

- Nem hagyom, hogy bármi, akár a politika is befolyásoljon, és csak látni szeretném a futballistákat.

Kalmár saját maga is tisztában van vele, hogy nem ez volt a legjobb mérkőzése, mivel nagyon harcos, feszült hangulatú és kevés helyzetet hozó kilencven perc van mögötte. Megeshet, azért volt ideges, mert a szövetségi kapitány jelen volt az összecsapáson. Tudom, hogyan gondolkodnak ilyenkor a játékosok, akik néha túlzottan is bizonyítani akarnak.

Leekens a DAC arénájában uralkodó fantasztikus hangulatról, és a magyar drukkerekről is beszélt.

- Fantasztikus fogadtatásban volt itt részem, és a szurkolók is kiválóak, akik nemcsak a DAC-ot, hanem a magyar válogatottat is támogatják. Csodálatos volt meghallgatni a magyar himnuszt. A magyar emberek szeretik a focit, de gyűlölni is tudják egy-egy vereség után. Az Eb-re való kijutást és a csoportból való továbbjutást Budapest utcáin tömegek ünnepelték, és bízom benne, hogy az irányításom alatt az ország újra átélhet valami hasonlóan csodálatos eseményt. Ha ez sikerülne, akkor mindenki boldog lesz.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz