Leekens látott pozitívumokat a fehéroroszok ellen is: „Lépésről lépésre haladunk, fel kell építeni a játékunkat”

Georges Leekens vezetésével három meccs után is nyeretlen a magyar válogatott. A fehéroroszok elleni 1-1 után Gulácsi Péter teljesítményét és a csapaton belüli jó hangulatot emelte ki a belga kapitány.
Privacsek András 2018. június 6., szerda 22:20
Georges Leekens vezetésével három meccs után is nyeretlen a magyar válogatott. A fehéroroszok elleni 1-1 után Gulácsi Péter teljesítményét és a csapaton belüli jó hangulatot emelte ki a belga kapitány.
Szerző: Privacsek András 2018. június 6., szerda 22:20

A magyar válogatott a szerencsének és Gulácsi Péter bravúrjainak köszönhette, hogy nem szenvedett vereséget Fehéroroszországtól. A kapitány azonban nem aggódik.

 - Nem örülök, hogy újra pontrúgás után kaptunk gólt, ezen továbbra is dolgozni kell. Pozitívum ugyanakkor, hogy 0-1 után vissza tudtunk jönni. Néhány játékos ezt jól oldotta meg, Gulácsi bebizonyította, hogy kiváló kapus, példaszerű, amit ma is tett. Jó hangulat volt a csapaton belül. A második félidőre visszahúzódtunk, cseréket is végeztünk, hogy többen rápihenhessenek az ausztrálok elleni meccsre. Lépésről lépésre haladunk, nem is lehet másképp, fel kell építeni a játékunkat. A középhátvédek jól oldották meg a feladatukat, a széleken voltak kisebb problémák. A visszatérő játékosok jól kapcsolódtak be a játékba – értékelt Leekens az M4 Sportnak.

Olvastad már?
Nincs még győzelme Leekens válogatottjának - Fehéroroszországgal sem bírtunk
Válogatottunk Fehéroroszországban barátságos mérkőzésen 1-1-es döntetlent ért el a házigazdák ellen, ami azt jelenti, hogy továbbra is várni kell Georges Leekens első győzelmére a magyar nemzeti csapat élén.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz