Leekens: A hibák sokkolóak voltak, lesznek változások

A magyar válogatott szövetségi kapitánya új játékosokat is megnéz majd a keddi, skótok elleni mérkőzésen. Hangya Szilveszter szerint most jön a csapat utolsó esélye.
Budai László 2018. március 26., hétfő 16:34
A magyar válogatott szövetségi kapitánya új játékosokat is megnéz majd a keddi, skótok elleni mérkőzésen. Hangya Szilveszter szerint most jön a csapat utolsó esélye.
Szerző: Budai László 2018. március 26., hétfő 16:34

A kazahoktól elszenvedett 3-2-es vereség után a magyar válogatott kedden 20:00-tól Skócia ellen játszik felkészülési mérkőzést a Groupama Arénában. Georges Leekens szövetségi kapitány szerint ezúttal már nem lehetnek sokkoló hibák.

Lesznek változások a kazah meccshez képest, új játékosokat is szeretnék megnézni. Ezek a barátságos mérkőzések ezt a célt is szolgálják. A jövőben nem követhetünk el olyan hibákat, mint legutóbb, ezek sokkolóak voltak a szurkolók, a csapat és a stáb számára is.

Egy vereség után nagyon nehéz visszarázódni, fizikálisan és mentálisan egyaránt. A játékosokat megpróbáltam felrázni, elmondtam nekik, hogy én is több első mérkőzést elveszítettem szövetségi kapitányként. A skótok már nem a korábban rájuk jellemző stílusban játszanak, hanem sokkal kombinatívabb módon. A Costa Rica elleni meccsüket alaposan kielemeztük, maximálisan fel kell készülnünk az összecsapásra. Az edzéseken mindenki fegyelmezett és lelkes, ha ezt át tudjuk vinni a mérkőzésre, akkor nyert ügyünk van - idézte a kapitányt az MLSZ Twitter-oldala, valamint az MTI.

A kazahok ellen a szünetben beállt Hangya Szilveszter szerint az utolsó szalmaszálba kell kapaszkodniuk.

- A csapatban mindannyian szeretnénk javítani, és jól teljesíteni. A holnapi meccs egy utolsó lehetőség arra, hogy újra magunk mögé állítsuk a szurkolóinkat és megmutassuk, tudunk nyerni. Nem egy barátságos meccs lesz a számunkra.

A magyar válogatott várható kezdőcsapata (az MTI szerint)

Gulácsi Péter - Fiola Attila, Otigba Kenneth, Guzmics Richárd, Hangya Szilveszter - Nagy Ádám, Elek Ákos, Dzsudzsák Balázs, Varga Roland - Németh Krisztián, Szalai Ádám

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz