Kleinheisler edzője fontos bejelentést tett a magyarról és lavinára vár az átigazolása kapcsán

Közel egy hónap után újra egészséges, így csapatával edzhet az Eszék magyarja, Kleinheisler László, akinek a lehetséges távozását is érintette Nenad Bjelica vezetőedző.
Budai László 2022. július 5., kedd 9:11
Közel egy hónap után újra egészséges, így csapatával edzhet az Eszék magyarja, Kleinheisler László, akinek a lehetséges távozását is érintette Nenad Bjelica vezetőedző.
Szerző: Budai László 2022. július 5., kedd 9:11

Igaznak bizonyultak a korábbi jóslatok Kleinheisler László sérülése kapcsán. A magyar válogatott középpályás az angolok elleni 1-0-s győzelem alkalmával még játszott, ezt követően azonban el kellett hagynia a válogatott edzőtáborát, június 8-án pedig körülbelül egyhónapos kihagyást jeleztek előre vele kapcsolatban.

Az Eszék játékosa nagyjából ennyi kényszerpihenő után most csatlakozhat is társaihoz, akik már három hete készülnek az Európa Konferencia Liga-selejtezővel kezdődő következő szezonra.

Kleinheisler kedden csatlakozik hozzánk immáron mindenféle probléma nélkül, neki megvan a felkészülési programja a hátralévő két hétre

- árulta el edzője, Nenad Bjelica a sportske.jutarnji.hr oldalon.

A tréner arról is beszélt, különösen fontos lesz, hogy a magyar játékost is jó formába hozzák, mert az előző szezon tavaszán nem tudta a tudása legjavát nyújtani.

- Erre a nyárra már télen letettük az alapokat, ezért nincs nagy szükségünk arra, hogy játékosokat igazoljunk. Minden posztra két-három minőségi futballistánk van. Tavasszal azért voltak problémáink, mert Lovric, Caktas és Leovac nem tudott velünk lenni a felkészülés alatt, aztán Bartolec, Skoric és Loncar is megsérült, de Nejasmic sem volt 100 százalékos állapotban, Brlek, Fiolic és Kleinheisler pedig nem nyújtotta a maximumot, nem beszélve a csatárainkról… Nagy fejlődési potenciál van még a csapatban, a célunk, hogy mindenkit formába hozzunk, ha ez meglesz, akkor ismét versenyképesek leszünk. 

Továbbra is téma persze annak a Kleinheislernek az eligazolása, aki így is csapata egyik legjobbja volt az előző idényben, Eszéken 30 bajnokin is pályára lépett, és csapatával sikerült kiharcolni a nemzetközi szereplést. Bjelica szerint a magyar játékos esetében is elképzelhető a váltás, de ha lesz is, az valószínűleg időbe telik még.

- Nem szükséges eladnunk senkit, de ha kielégítő ajánlat érkezik, akkor persze így teszünk majd. Ha valaki elmegy, az lehetőséget nyit más előtt a keretben. Nem probléma, ha valaki eligazol, a kapott pénzből hozunk egy hasonló képességű játékost.

Sok érdeklődés van Belja kapcsán, minden nap kérdezősködnek Ivusicról is, és akkor még ott van Kleinheisler, Zaper, Loncar… De ez még csak a kezdet, mindenki elég álmoskás, még a legmagasabb szinteken is, és mi csak a negyedik, ötödik vonalban vagyunk valahol. Amíg a lavina nem indul el a tetején, addig nem lesz semmilyen fontos átigazolás az alsóbb szinteken sem.

Olvastad már?
Monizék, a Honvéd és a Vidi is kezd belehúzni az NB I-es piacon - átigazolási körkép
A nyári érkezők, távozók és jelöltek az NB I-ben. Körkép.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz