Kiakadt az azeri kapitány: "Nem értem, miért nincs videóbíró ezen a szinten"

Nikola Jurcevic szerint még az általa megkérdezett magyarok szerint is szabályos gólt vettek el tőlük a 92. percben a Groupama Arénában. Azt elismerte a horvát tréner, hogy a helyzetek alapján a mieink jobbak voltak.
Dudás Gábor 2019. október 13., vasárnap 20:45
Nikola Jurcevic szerint még az általa megkérdezett magyarok szerint is szabályos gólt vettek el tőlük a 92. percben a Groupama Arénában. Azt elismerte a horvát tréner, hogy a helyzetek alapján a mieink jobbak voltak.
Szerző: Dudás Gábor 2019. október 13., vasárnap 20:45

Nikola Jurcevic, az azeri válogatott horvát szövetségi kapitánya meglehetősen bosszúsan értékelt a Groupama Arénában megrendezett sajtótájékoztatón, miután csapata egy, a 92. percben meg nem adott gól miatt is 1-0-ra kikapott Magyarországtól.

- Nem könnyű értékelni egy ilyen meccs után. Először is gratulálok a magyaroknak, sok sikert nekik a selejtezők hátralevő részére, hiszen meg versenyben vannak. Fantasztikus hangulat volt, köszönet ezért a gyerekeknek!

Ami az utolsó 30 másodpercben történt, arról beszélni kell! Sokakkal beszéltem a meccs után, szinte mindenki szerint szabályos gólt lőttünk, még az általam megkérdezett magyarok szerint is. Hihetetlen hiba volt, nem korrekt így veszíteni. Kis futballnemzet vagyunk, megerdemeltük volna ezt a gólt, mégha tudom azt is, hogy a magyarok jobban játszottak, nagyon sok helyzetük volt. Nem értem, miért nincs videóbíró ezen a szinten.

Mérges vagyok, a játékosaim is azok, legyen elég ennyi erről a szituációról. Gratulálok a magyaroknak a három ponthoz, de egyet megérdemeltünk volna. Rám is hatással lehet egy ilyen vereség, hiszen pontszerzés helyett most vereség került a nevem mellé, ilyen hibák pedig edzok állásáról dönthetnek... - fogalmazott az egykori horvát válogatott játékos.

Olvastad már?
A bíró mentette meg a magyar válogatottat a 92. percben kapott góltól - videó
A Magyarország-Azerbajdzsán Eb-selejtező (1-0) 92. percében a vendégek védője, Bahlul Mustafazade testtel juttatott a hálónkba egy középre fejelt, majd Gulácsi által is érintett labdát, de a holland játékvezető kezezés miatt kifelé ítélt szabadrúgást, az azeriek nagy megrökönyödösére...
Elolvasom

Eb-selejtezők, E-csoport:

Magyarország – Azerbajdzsán 1-0 (Korhut 10.)

Magyarország: Gulácsi – Lovrencsics, Baráth, Orbán, Korhut – Vida M., Szoboszlai (Holman, 76.) – Dzsudzsák (Nagy D., 71.), Kovács I. (Sigér, 86.), Sallai – Szalai

Azerbajdzsán: Balajev – Pasajev, B. Hüsejnov, Mustafazade, S. Rahimov – Eddy, Garajev, R. Almeida (Abdullajev, 58.) – Ramanazov (Dadasov, 85.), Sejdajev, Khalilzade (J. Hüsejnov, 66.)

Később:

20:45: Wales – Horvátország

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz