Kegyetlenül beszólt a kapitány a magyar meccs előtt a szövetségnek

Ritka, hogy ennyire nyilvánosan és keményen kritizálja egy szövetségi kapitány a főnökeit. Következő ellenfelünknél sikerült.
Dudás Gábor 2017. november 3., péntek 15:22
Ritka, hogy ennyire nyilvánosan és keményen kritizálja egy szövetségi kapitány a főnökeit. Következő ellenfelünknél sikerült.
Szerző: Dudás Gábor 2017. november 3., péntek 15:22

Mint arról beszámoltunk, csütörtökön kihirdette a magyar válogatott elleni, jövő csütörtöki (november 9.) barátságos meccsre  készülő keret névsorát Luc Holtz luxemburgi szövetségi kapitány.

A tréner a kerethirdetést követően nyilatkozott is, méghozzá nem túl boldogan, sőt, meglehetősen éles kritikával illette a luxemburgi labdarúgásban és szövetségnél uralkodó szemléletet és hozzáállást.

Mit is mondhatnék? Nem vagyok túlságosan elégedett. Többször is elmondtam az FLF-nek (a luxemburgi szövetség – a szerk.), hogy szeretném, ha két barátságos meccsünk lenne novemberben, de úgy tűnik, nem nagyon figyeltek oda rám.

Nagyon fontos lett volna, hogy két találkozóval készüljünk már most a jövő évi Nemzetek Ligájára (Bővebben a sorozatról itt!), csak így lett volna lehetőség arra, hogy több felállást, taktikát is kipróbáljunk, például hogy kipróbáljuk azt, hogy kevésbé zártan védekezzünk. Ez ugyan kockázatosabb, mint az eddigi játékunk, de többet lehetne talán nálunk a labda. A Nemzetek Ligájában már kockáztatni kell. De jelenleg nem vagyok benne biztos, hogy mindenki ugyanúgy gondolkodik, mint én. Hatalmas lehetőséget jelent a liga, de fel is kell készülnünk rá megfelelően. És szerintem így nem leszünk rá képesek.

El is mondtam a szövetségnél, hogy úgy érzem, hogy mintha nem minden szinten lenne meg a kellő motiváció. Hogy ideges vagyok-e? Nem, de nagyon csalódott. Mert úgy érzem, nem teszünk meg mindent azért, hogy sikeresebbek legyünk

– mondta Holtz, aki azt is elárulta, hogy havi egy mérkőzéssel / összetartással tervez 2018-ban, a tornára történő felkészülés jegyében. Ha erről sikerül megállapodnia a klubokkal is.

Olvastad már?
Luxemburg csodakapusa nem védhet a magyar válogatott ellen - itt van a keretük
Kihirdette a névsort Luc Holtz luxemburgi szövetségi kapitány. A franciák és a fehéroroszok ellen 4 pontot hozó, 38 éves Jonathan Joubert kapus kimaradt a keretből.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Nikolai Frederiksen
A Fradi egy évre kölcsönvette a Vitesse támadóját, és a zöld-fehér klub vételi opcióval is rendelkezik.
CD Lugo
Joan Carrillo
A korábban Fehérváron és Debrecenben is dolgozott Joan Carrillo veheti át a spanyol másodosztályban a bennmaradásért küzdő Lugo irányítását.
Nyíregyháza Spartacus
Vass Ádám
A csakfoci.hu információi szerint a Gyirmótról távozó, 11-szeres válogatott Vass Ádám Nyíregyházán folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz