Magyar-orosz: Itt van Rossi kezdőcsapata - egy helyen változott a törökverő tizenegy

Marco Rossi szövetségi kapitány kijelölte a magyar válogatott kezdőcsapatát az Oroszország elleni, 18 órakor kezdődő Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt. 
Dudás Gábor 2020. szeptember 6., vasárnap 16:52
Marco Rossi szövetségi kapitány kijelölte a magyar válogatott kezdőcsapatát az Oroszország elleni, 18 órakor kezdődő Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt. 
Szerző: Dudás Gábor 2020. szeptember 6., vasárnap 16:52

Marco Rossi mindössze egy helyen nyúlt hozzá a törökországi Sivasban látott kezdőtizenegyhez: a védelem jobb oldalán ezúttal nem a fehérvári Fiola Attila, hanem a Belgiumban légióskodó, a hétközi meccsről egészségügyi okokból hiányzó Bese Barnabás fut ki a Puskás Aréna gyepére.

A többi tíz poszton változatlan marad a "képlet", azaz Gulácsi véd, Orbán, Lang és Szalai Attila lesz a védelemben, Nagy Ádám és Sigér játszik a középpálya közepén, míg a támadásokért elsősorban Szoboszlai, Sallai, Holender és Szalai Ádám felel majd, utóbbi középcsatárként.

A magyar válogatott Oroszország elleni kezdőcsapata: Gulácsi - Bese, Lang, Orbán, Szalai A. - Sigér, Nagy Á. - Sallai, Szoboszlai, Holender - Szalai Á.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Győr
Tímár Krisztián
Megerősítést nyert a csakfoci.hu információja: távozott az ETO FC Győr kispadjáról Tímár Krisztián. A pótlás házon belülről érkezett Antonio Munoz személyében.
Vasas
Kondás Elemér
Eldőlt, hogy az angyalföldi kispadon nem lesz váltás a válogatott szünet alatt, így továbbra is Kondás Elemér irányítja a Vasast.
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz