Gigabüntetés: 10 meccsre tiltották el a magyar válogatott védőjét, milliókat is fizethet

Guzmics Richárd gigabüntetést kapott Kínában, Guzmics Richárd, aki nagyon hosszú ideig pihenhet, emellett közel 3 millió forintnyi összeget is fizethet.
Mokány Lajos 2018. április 19., csütörtök 19:33
Guzmics Richárd gigabüntetést kapott Kínában, Guzmics Richárd, aki nagyon hosszú ideig pihenhet, emellett közel 3 millió forintnyi összeget is fizethet.
Szerző: Mokány Lajos 2018. április 19., csütörtök 19:33

Mint arról beszámoltunk, Guzmics Richárd piros lapot kapott a Csöcsiang Jiteng elleni mérkőzésen, a játékvezető azért mutatta fel neki a lapot, mert megtaposta ellenfelét.

Íme, a felvétel az esetről:

Guzmics később állította, hogy nem volt szándékosság a tettében, és a videót elnézve elképzelhető, hogy igaza van a magyar válogatott védőnek.

A fegyelmi bizottságot azonban ez nem hatotta meg: 10 meccsre tiltották el, ráadásul közel 3 millió forintnak megfelelő összegre is megbüntették jüanban.

Ebben az idényben mindkét kínai osztályt tekintve ez a rekordbüntetés: eddig egy 8 meccses eltiltás jelentette a csúcsot, azt ütésért szabták ki.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Marquinhos Stankovic csapatához kerülhet?
Állítólag Stankovic hívására Marquinhos mégsem a Lokomotiv Moszkvába, hanem a városi rivális Szpartak Moszkvába szerződhet.
DVTK
23-szoros válogatott érkezett
Siniša Saničanin személyében 23-szoros bosnyák válogatott labdarúgót igazolt a DVTK. Az új igazolás a védelem közepén és bal oldalán is bevethető.
Diósgyőr
Szerződésbontás
A Diósgyőr közös megegyezéssel felbontotta Bitok Stephen szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz