Gera: "Kihagytam az egész hetet, azért voltam ennyire friss…"

Szombaton még kétséges volt, hogy egyáltalán játszhat-e, végül ott volt Andorra ellen a pályán, és a mezőny talán legjobbja volt a 37 éves Gera Zoltán.
Dudás Gábor 2016. november 13., vasárnap 19:13
Szombaton még kétséges volt, hogy egyáltalán játszhat-e, végül ott volt Andorra ellen a pályán, és a mezőny talán legjobbja volt a 37 éves Gera Zoltán.
Szerző: Dudás Gábor 2016. november 13., vasárnap 19:13

 Így értékelte a 4-0-s sikert a vezető gólt szerző rutinos ferencvárosi középpályás az M4 Sportnak:

- Kihagytam az egész hetet, valószínűleg azért voltam ennyire friss. Csak tegnap tudtam edzeni…de komolyra fordítva a szót, nem úgy tűnt, hogy fogok tudni játszani, délután aztán végig ott voltam az edzésen, jobb állapotba kerültem, ennek volt köszönhető, hogy pályára léphettem. Nagyon örülök, hogy sikerült gólt szereznem és hogy egy kényelmes győzelmet arattunk. Megérdemelték a szurkolók, egész évben kitartottak mellettünk és biztattak minket. Szeretnék mindig minél jobban játszani, szeretem ezt a játékot, biztos nehéz lesz majd abbahagyni, de biztos lesz még pár évem. Kötelező győzelem volt, a Svájc elleni mérkőzés még mindig fáj, jobb lett volna, ha azt nem veszítjük el, jobbak lennének az esélyeink a selejtezőkön. Bravúrt kell majd hoznunk és majd meglátjuk.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz