Fiola a válogatottról: "Néha az van a fejemben, hogy ezt már biztosan nem lehet tovább fokozni, de..."

Fiola Attila szerint a németek legyőzése után jó lett volna hajnalig ünnepelni a szurkolókkal, de mivel hétfőn az olaszokkal sorsdöntő meccset játszunk, erre nem volt lehetőség.
Privacsek András 2022. szeptember 25., vasárnap 11:10
Fiola Attila szerint a németek legyőzése után jó lett volna hajnalig ünnepelni a szurkolókkal, de mivel hétfőn az olaszokkal sorsdöntő meccset játszunk, erre nem volt lehetőség.
Szerző: Privacsek András 2022. szeptember 25., vasárnap 11:10

- A két Európa-bajnokság, vagy akár a nyári, Anglia elleni győzelem után néha az van a fejemben, hogy ezt már biztosan nem lehet tovább fokozni, de ez a csapat mindig képes újabb és újabb nagy sikereket elérni.

Mindegy, hogy ki kezd, ki áll be csereként, vagy ki az, aki az adott meccsen éppen nem kap lehetőséget, mindenki egy emberként dolgozik azért, hogy elérjük a céljainkat.

- Az nem meglepő, hogy a németeknél volt többet a labda, volt néhány nehéz pillanatunk hátul, ám összességében úgy gondolom, hogy nekünk voltak a nagyobb lehetőségeink és megérdemelten nyertük meg a meccset. A vendégszektor ismét fantasztikus volt, jó lett volna hajnalig ünnepelni a szurkolókkal, de hétfőn még vár ránk egy fontos feladat az olaszok ellen, a teltházas Puskás Arénában! Örülök annak, hogy a bennmaradás már biztos az A-ligában, de egy ilyen sorozat után miért ne lehetnénk ott jövőre akár a négyes döntőben is? - nyilatkozta Fiola Attila a molfehervarfc.hu-nak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár
Szabó Levente
A tavaszt a DVTK-nál töltött Vidi-csatár, Szabó Levente iránt német, holland és svájci csapatok is érdeklődtek. A hírek szerint a 24 éves játékos végül Németországban folytathatja. (Sportál)
Fradi
Dionisi másnak is kell
A 44 éves olasz szakember nemcsak a zöld-fehéreknél, hanem az olasz élvonalban szereplő Cagliarinál is jelölt a kispadra.
ZTE
Velük erősíthetnek
Két Budafok-játékossal, a kapus Gundel-Takács Bencével és a középpályás Csonka Andrással erősíthet a ZTE. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz