Finn-magyar: A két nehéztüzért és egy visszatérőt is a kezdőbe jelölnék olvasóink

A csakfoci.hu szavazásán egy napon át dönthettek az olvasóink arról, hogyan állítanák össze a magyar válogatott kezdőcsapatát a Finnország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen. Gulácsi, Kádár, Nagy és Szalai úgy tűnik kirobbanthatatlan a drukkereinknél - íme az eredmények.
Csakfoci Admin 2018. szeptember 8., szombat 11:46
A csakfoci.hu szavazásán egy napon át dönthettek az olvasóink arról, hogyan állítanák össze a magyar válogatott kezdőcsapatát a Finnország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen. Gulácsi, Kádár, Nagy és Szalai úgy tűnik kirobbanthatatlan a drukkereinknél - íme az eredmények.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. szeptember 8., szombat 11:46

Honlapunk ezúttal is megszavaztatta olvasóit, milyen kezdőcsapattal állnának fel a 18:00 órakor kezdődő, Finnország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre. Az új szövetségi kapitány, Marco Rossi bemutatkozása előtt közel 3500 szavazatból készült el drukkereink kezdő csapata.

Kapusposzton nem volt kérdés olvasóinknál, hiszen hatalmas fölénnyel az RB Leipzig kapusa, Gulácsi Péter végzett az élen Dibusz és Kovácsik előtt. A védelem közepén Kádár Tamás helye atombiztosnak tűnik - két társát a nemzetközi kupaporondon menetelő Vidiből "szavazták be" olvasóink Vínícius Paoulo és Fiola Attila személyében.

A szélre két "nehéztüzér" került be: A jobb oldalon a múlt héten a Fradi színeiben a MOL Vidi FC ellen bombagólt ragasztó Lovrencsics Gergő, a bal oldalon pedig a Debrecen ellen szintén hatalmas rakétát eleresztő Vidi-játékos, Tamás Krisztián jelentheti a megoldást a drukkereink voksa alapján.

A középpályán nem volt kérdés, hiszen Nagy Ádám a voksok 35 százalékát bezsebelve az élen végzett, mellette Kleiheisler László helye sem ingott meg. Egyedül az Elek Ákos hiányában a válogatottba közel négy év után visszatérő Kovács István volt meglepetés a szurkolóink kezdőjében.

A csatárposzton, és mint kiderült a válogatott csapatkapitánya, Szalai Ádám 61 %-os aránnyal tarolt, mellette pedig Sallai Roland játékában bíznak olvasóink.

A magyar válogatott kezdőcsapata a mai Finnország elleni, idegenbeli meccsen a csakfoci.hu olvasóinak szavazatai alapján:

Gulácsi – Vinícius, Kádár, Fiola – Lovrencsics, Tamás K., Kleinheisler, Nagy Á., Kovács I. – Szalai, Sallai

Olvastad már?
A finn kapitány nem tudja, mire számítson a magyaroktól - két játékost emelt ki
A finn válogatott szövetségi kapitánya, Markku Kanerva Szalai Ádámot és Kleinheisler Lászlót emelte ki a magyar válogatottból, de nem igazán tudja, mire számítson a mieinktől.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz