Fejsérülést szenvedett a Vasas válogatottja – kérdéses a játéka

Hangya Szilveszter a Skócia elleni barátságos mérkőzésen sérült meg, ezért a szünetben le kellett cserélni.
Privacsek András 2018. március 28., szerda 17:19
Hangya Szilveszter a Skócia elleni barátságos mérkőzésen sérült meg, ezért a szünetben le kellett cserélni.
Szerző: Privacsek András 2018. március 28., szerda 17:19

A védőn elvégzett CT-fejvizsgálat enyhe agyrázkódást állapított meg. Mint ismeretes, Hangya Szilveszter kezdő volt a magyar válogatott kedd esti Skócia elleni mérkőzésén, de a találkozó 4. percében összefejelt Fraserrel. Emiatt ápolásra szorult, majd ugyan visszatért a pályára, de a szünetben szédülésre panaszkodott, ezért helyére Szabó János állt be a második félidőre.

 - Sajnos eléggé fáj még mindig a fejem, így nem tudom, hogy játszhatok-e szombaton a Balmazújváros elleni bajnokin. A szerdai edzést ezért ki is hagytam. Szerencsére a CT-vizsgálat nem állapított meg kóros elváltozást. Pihenek, fekszem, és majd meglátjuk – nyilatkozta a vasasfc.hu-nak Hangya.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz