"Ez a két válogatott küzd majd a második helyért" – Giggs nem számol a magyarokkal az Eb-selejtezőben

Csoportellenfelünk szövetségi kapitánya szerint Horvátország mögött Szlovákia és Wales fog versengeni a második helyért.
Nyikes Zoltán 2019. február 18., hétfő 15:18
Csoportellenfelünk szövetségi kapitánya szerint Horvátország mögött Szlovákia és Wales fog versengeni a második helyért.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. február 18., hétfő 15:18

A 2020-as Európa-bajnokság selejtezőjében a magyar válogatott csoportellenfelének szövetségi kapitánya,  Ryan Giggs a The Guardiannek adott interjújában elemezte a márciusban kezdődő kvalifikáció esélyeit. Wales legjobbjai március 24-én Szlovákia ellen kezdik a sorozatot, Giggs szerint pedig fontos, hogy hogy már az első meccsen jó eredményt érjenek el.

Eredményes kezdésre van szükségünk a legnagyobb riválisunk ellen. Horvátország mögött ez a két válogatott küzd majd a második helyért – mondta a walesiek szövetségi kapitánya utalva arra, hogy nem a magyarokkal kell versenyezniük a második pozícióért.

A Manchester United korábbi világklasszisa hozzátette, a szlovákoknak új kapitányuk van, de sok tehetséges játékosuk is, elég csak Marek Hamsíkot említeni, aki a Serie A-s Napoliban Diego Maradona rekordjait döntötte meg.

Mint ismert, a magyar válogatott március 21-én Szlovákiába látogat a selejtező-sorozat első fordulójában, majd három nappal később Horvátországot fogadja. A Ryan Giggs vezette walesiek ellen először június 11-én néznek farkasszemet Gulácsiék.

Olvastad már?
EB2020: Itt lesz Budapesten a szurkolói zóna – két részből áll majd
A Hősök terén és a mellette húzódó Olof Palme sétányon óriás kivetítőkön is követhetik az ünnepi Európa-bajnokság mérkőzéseit a szurkolók. A Szurkolói Zóna érdekes programokat kínál a 2020-as torna idején.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
Tovább az összes átigazoláshoz