Eldőlt: Leekens távozik a magyar válogatottól

A csakfoci.hu információi szerint megszületett a döntés Georges Leekens jövőjéről, amit a következő 10 napban hivatalosan is bejelenthet a labdarúgó szövetség.
Dudás Gábor 2018. június 18., hétfő 18:18
A csakfoci.hu információi szerint megszületett a döntés Georges Leekens jövőjéről, amit a következő 10 napban hivatalosan is bejelenthet a labdarúgó szövetség.
Szerző: Dudás Gábor 2018. június 18., hétfő 18:18

Honlapunk a hétfői nap folyamán több egymástól független forrásból is úgy értesült, hogy eldőlt Georges Leekens sorsa: értesüléseink szerint távozik a magyar válogatott éléről a szövetségi kapitány.

Úgy tudjuk, az MLSZ-ben már meghozták az elvi döntést: ha nem merül fel olyan váratlan és az előzetes döntést "ellehetetlenítő" körülmény, amely az elválást megnehezítené, akkor a kapitányt biztosan menesztik. A döntést a következő 10 napban hivatalosan is bejelentheti a labdarúgó szövetség.

A rutinos belga szakember négy felkészülési mérkőzésen irányította a magyar csapatot, egy döntetlent értünk el (Fehéroroszország ellen) vele, míg Kazahsztántól, Skóciától és Ausztráliától kikaptunk.

A Nemzetek Ligájának így jelen állás szerint biztosan új kapitánnyal megy neki a magyar válogatott. Korábban a sajtóhírekben több alkalommal is Marco Rossi szerepelt lehetséges utódként, ő a napokban nyilatkozott is az esetleges felkérésről.

FRISS: Az MLSZ ma egyeztetett Rossival a végső részletekről – sajtóhír

További exkluzív hírekért kövesd Facebook-oldalunkat!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Utazókeret
Sok fiatallal, több rutinos játékossal és visszatérőkkel is dolgozhat Pascal Jansen Bad Radkersburgban. Nincs az utazók között Iyinbor Patrick, aki az előző idényben Kecskeméten játszott kölcsönben.
Mezőkövesd
Új érkező
A Mezőkövesd leigazolta a 23 éves középcsatárt, Bányai Pétert. A támadó az előző idényben 29 mérkőzésen 22 gólt lőtt az NB III-as Iváncsában, amivel a Dél-nyugati-csoport gólkirálya lett.
Kozármisleny
Ő lehet Aczél utódja
Hivatalossá vált, amit a Csakfoci korábban előre jelzett: Pinezits Mátét nevezték ki a Kozármisleny vezetőedzőjének.
Tovább az összes átigazoláshoz