Egy portugál, aki előre bemondta: a magyar válogatott lesz a legveszélyesebb

Marco Caneira még az Eb-csoportunk rajtja előtt azt mondta, mi leszünk veszélyesek leginkább Portugáliára.
Mokány Lajos 2016. június 21., kedd 9:39
Marco Caneira még az Eb-csoportunk rajtja előtt azt mondta, mi leszünk veszélyesek leginkább Portugáliára.
Szerző: Mokány Lajos 2016. június 21., kedd 9:39

2011 és 2015 között Magyarországon játszott Marco Caneira, aki remek éveket töltött el a Videotonnál. A korábbi portugál válogatott játékos közel 10 napja, még a mieink Eb-csoportmeccsei előtt megjósolta azt, hogy a magyar válogatott jól szerepel majd.

Caneirát az arapariganaaldeia.pt faggatta, és szóba került az a kérdés is, hogy az F-csoportban Ausztria, Izland és Magyarország közül ki lehet a legveszélyesebb Portugáliára nézve. A kiváló bekk válaszában a mieinket emelte ki, és ez már akkor is többnek tűnt egyszerű udvariasságnál.

- Úgy gondolom, hogy a magyar válogatott a legerősebb ellenfél a csoportban

- mondta akkor Caneira. - Nagyon erőteljes a játékuk, de mindez remek technikai adottságokkal párosul. A válogatottjuk nagyon tud küzdeni is, szóval ők okozhatnak gondot leginkább a portugál csapatnak.

A Valencia és a Sporting korábbi kiválósága, a 25-szörös válogatott egyébként bízott a csapatában is, hiszen a közé az öt válogatott közé sorolta a portugált, amelyik esélyes lehet a végső sikerre (Franciaország, Spanyolország, Németország és Olaszország mellett).

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Nikolai Frederiksen
A Fradi egy évre kölcsönvette a Vitesse támadóját, és a zöld-fehér klub vételi opcióval is rendelkezik.
CD Lugo
Joan Carrillo
A korábban Fehérváron és Debrecenben is dolgozott Joan Carrillo veheti át a spanyol másodosztályban a bennmaradásért küzdő Lugo irányítását.
Nyíregyháza Spartacus
Vass Ádám
A csakfoci.hu információi szerint a Gyirmótról távozó, 11-szeres válogatott Vass Ádám Nyíregyházán folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz