Egervári: "Hidd el, fel fogok épülni!" - mezt is kapott az MTK-tól az agyvérzés után gyógyuló edző

Javul az állapota a korábbi szövetségi kapitánynak, aki ajándékot is kapott az MTK-tól, amelynek egyik munkatársa a kórházban látogatta meg a trénert.
Dudás Gábor 2018. október 19., péntek 8:28
Javul az állapota a korábbi szövetségi kapitánynak, aki ajándékot is kapott az MTK-tól, amelynek egyik munkatársa a kórházban látogatta meg a trénert.
Szerző: Dudás Gábor 2018. október 19., péntek 8:28

A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Egervári Sándor augusztus 27-én kapott agyvérzést, azóta kórházban ápolják. A szakembert volt klubja, az MTK egyik munkatársa látogatta meg, hogy érdeklődjön az állapota felől és egy kék-fehér mezt is kapott ajándékba a 68 éves tréner.

- A legjobb helyen vagyok, ami csak létezhet. Az orvosok, nővérek, a gyógytornászok, a logopédus, mindenki azt akarja, amit én, hogy a lehető leghamarabb felépüljek. (...) Hitem van. Abban bízom, hogy gyümölcse lesz annak, hogy mindenkitől pluszmunkát kérek. Minden nap arra buzdítom a segítőimet, hogy sokkal jobban terheljenek, mint tervezték. Ebben látom az utat, ami nagyon hosszú lesz, de elindultam rajta. (...) Napról napra javulok. Egyre több olyan dolgot tudok egymagam megoldani, melyek eleinte csak segítséggel sikerültek. Hidd el, fel fogok épülni! - mondta az mtkbudapest.hu-nak Egervári.

A csakfoci.hu szerkesztősége ezúton is jobbulást és mielőbbi felépülést kíván Egervári Sándornak!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz