Dzsudzsák visszatérhet korábbi csapatába - sajtóhír

Korábban három és fél szezont is eltöltött már az együttesnél, amellyel ismét hírbe hozták a magyar válogatott futballistát. 2012-ben 19 millió eurót adtak Dzsudzsákért.
Budai László 2017. augusztus 23., szerda 12:49
Korábban három és fél szezont is eltöltött már az együttesnél, amellyel ismét hírbe hozták a magyar válogatott futballistát. 2012-ben 19 millió eurót adtak Dzsudzsákért.
Szerző: Budai László 2017. augusztus 23., szerda 12:49

Az orosz Sport Express értesülései szerint az Egyesült Arab Emírségekben futballozó Dzsudzsák Balázs visszatérhet korábbi klubjába, a Dinamo Moszkvába – a hírt az egyik igazolásokra szakosodott oldal osztotta meg a VK nevű közösségi oldalon.

A magyar válogatott játékos 2012 januárjában csatlakozott a Dinamóhoz, amely 19 millió eurót fizetett akkor érte a szintén orosz Anzsinak. A szélső három és fél szezonon át játszott az orosz együttesben, 89 bajnokin 13 gólt szerzett. A csapattal szerepelt az Európa Ligában, amellyel a kieséses szakaszt is megjárta. 2015-ben aztán a török Bursasporhoz, ezt követően pedig jelenlegi egyesületébe, az al-Vahdához szerződött.

A 4,25 millió euróra becsült Dzsudzsáknak a Transfermarkt szerint jövő nyárig érvényes szerződése van klubjával.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz