Dzsudzsák: "Néha alattomos módon játszott Andorra"

A csapatkapitány szerint már van önbizalma és kisugárzása a válogatottnak.
Dudás Gábor 2016. november 13., vasárnap 20:50
A csapatkapitány szerint már van önbizalma és kisugárzása a válogatottnak.
Szerző: Dudás Gábor 2016. november 13., vasárnap 20:50

A két gólban is szerepet játszó Dzsudzsák Balázs elégedetten értékelte az Andorra elleni 4-0-s sikert az M4 kamerája előtt a vasárnapi vb-selejtezőt követően, de az ellenfél játéka nem nyerte el a tetszését.

- Az eleje akadozott, 20 percig, erre is számítottunk. Látta mindenki, nem azért jöttek ide, hogy szép focit játszanak, nem is azért, hogy kikapjanak feltartott kézzel, hanem tényleg alattomos módon néha. De örülök, hogy végül sikerült megszereznünk a félidő vége előtt az első és a második gólt is, ez mindenféleképpen könnyebbé tette a mérkőzést. A vége így ha nem is fieszta, de gólgazdag meccs lett, amivel szerettük volna feltenni a pontot az egész éves munkánkra, és hogy ennyien biztatnak minket, kijönnek és mindenki elfelejti picit a búját-baját. Köszönjük a biztatást és reméljük, hogy a folytatás is sikeres lesz. Kellett egy Eb is hozzá, de van egy olyan önbizalma és kisugárzása a csapatnak, hogy az ilyen meccseket már nem csak muszájból hozzuk le, hanem a közönség támogatásával élvezzük is a futballt – nyilatkozta a szélső.

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Tovább az összes átigazoláshoz